2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بخاطر اینکه رابطه نداری بفهمه پاکی زودتر بیاد خاستگاری

برا همین چند روزه لال شده بعدم میدونس من رابطه نداشتم اولشم گفته بودم تو دوستی رابطه نه حتما دنبال یه چیز دیگ بوده

ابجی از اول تو واسه عروسی نمی‌خواسته  فقط واسه هوس  بهتر که رفت   اون اشغال هوس باز بوده   حیف خودت نیست  

وقتی پنجره ایی که صدا میده ببند مهم  نیست چقد منظره اش قشنگه 

https://t.me/naughtycoinofficial_bot?start=r5868065728 

به اونجایی فکر کن که رابطه برقرار کردی بعد ولت کنه بره بیچاره بشی خدای نکرده

ن بابا هنوز انقد عقل تو کلم مونده اونم بره انقد با این و اون ک اخرش ایدز و اچ پی وی بگیره به جهنم بعضیا لیاقت زندگی سالمو ندارن

ب عنوان کسی که این اشتباهو کردع از وابستگی زیاد بهت میگم بهترین کارو کردی چون اونم اگه بود باز ولت میکرد شاید تا یه تایمی ادامه میداد ولی تو عاشقش میشدی شدید و اون حسش کمتر میشد و دیگه یجایی میدیدی ت عاشقی و فق اون داره سواستفاده میکنه اینو خودت میفهمی پلی چون وابسته ای و نمیتونی ترکش کنی هی ادامه میدی 

ب عنوان کسی که این اشتباهو کردع از وابستگی زیاد بهت میگم بهترین کارو کردی چون اونم اگه بود باز ولت م ...

دقیقا دیگ ادم میترسه وارد رابطه بشه ازین ک طرفش واقعا چی میخاد اونم‌مث تو عاشقه یا یه اشغاله هوس بازه ..

دقیقا دیگ ادم میترسه وارد رابطه بشه ازین ک طرفش واقعا چی میخاد اونم‌مث تو عاشقه یا یه اشغاله هوس باز ...

ببین یه تایمی باهات خوب میشه و بدش فق میخواد بخاطر اون ببینتت تو اینو میدونی ولی چون بد راب طه عاشقش شدی و حست زیاد تر شده تحمل میکنی تا فقط ترکت نکنه 🙂پس بهترین کارو کردی 

ببین یه تایمی باهات خوب میشه و بدش فق میخواد بخاطر اون ببینتت تو اینو میدونی ولی چون بد راب طه عاشقش ...

الانشم بهش وابسته شده بودم ولی اون مث من عاشق نبود ...باید عادت کنم دیگ