سلام دوستان دیشب لب شوهرم اومد کبود بودش😞البته اینم بگم دیروز طرفای ظهر که بهش زنگ زدم گفت کنترل کولر و یکی از دوستاش پرت کرده خورده توی لبش درد میکنه من گفتم خوب میشه ولی شب که اومد خونه و دیدم گوشه لبش کبوده شک کردم بهش😞😞😞اخه ۵ ماهه پیش به خاطر خیانت همسرم با یکی از همکارای متاهلش که فهمیده بودم دوست بودن و میگفت تازه یک ماه بوده با هم در ارتباط بودن و نگذریم از اینکه من داغون شدم… و بعد گفت تموم کرده الان هم که این چیزو دیدم فکرم درگیر شده😞به نظرتون همسر من میاد یه همچین کاری بکنه وقتی من گند کاریشو شو فهمیدم ؟به جون بچمون قسم خورد که کنترل کولر خورده؟وقتی لب کبود میشه چه شکلی هست جاش با ضربه کنترل چه فرقی میکنه؟بعد اینم بگم همسر من توی رابطه با من ارتباط لب رو نمیزاره بگیریم و همیشه صورت منو بخ عقب هل میده که جاییش کبود نشه
ذهنتو درگیر نکن .تو صد در صد بخاطر زندگیت و احتمالا بچه هات با خیانت قبلیش کنار اومدی .با جزییات ذهنتو درگیر نکنه .اگه بازم خیانت کنه خلاصه به شکل واضح برات رو میشه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.