2777
2789
عنوان

من نمی‌دونم روز معلم چه صیغه ایه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 95 پست
شاید کسی کمکش میکنهمگه شما توزندگیشونیمنم یکی رو میشناسم پول نون تو خونه شون نیستدیگران به بچه هاش ل ...

من هدیه روز معلم نخواستم

هدیه پیشکش 

اینقدر نداریم نداریم میکنن کتاب کار هم نخریدن

بچه های خودشون آسیب دیدن

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین واقعیته چه خوشتون بیاد چه بدتون بیادنماینده نشید😊

کسی یقتونگرفته پول بدی والا اموزش وپرورشم گفته اجباری نیست خداروشکرمادرای کلاس بچه من خودشون به میل خودشون بیشترم ریختن مثل شماسر۵۰ یا۱۰۰تومن توهین نمیکنن

واقعا کاش ور بیفته این رسم. البته بین ابتداییاس فقط

والا کادوهایی هم که بچه ها میبرن بیشترشون خرت و پرته اصلا به کار معلم نمیاد. نه میشه استفاده کرد نه میشه انداخت دور

بعضیا اجر ومنزلت معلم میارن، فکر کردی معلم احتیاج به‌گلدون و بشقاب و روسری داره؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
والا معلم توقعی ندارههمش هم جنگ اعصابهبعضی مامانا واقعا رو مخ معلم و بقیه مادرها میرن

همینطور که پیش میره روز معلم چندتا کشته و زخمی هم میده

کسی یقتونگرفته پول بدی والا اموزش وپرورشم گفته اجباری نیست خداروشکرمادرای کلاس بچه من خودشون به میل ...

چرا حرص میخوری

از قدیم گفتن حرفو بزن صاحبش برمیداره

شما مخاطب حرف من نبودی

اگه کاری رو که گفتم انجام میدی کارت نادرسته

دیگه هم ریپلای نکن

اینحا تبادل نظره

لازم نیست نظر کسی رو تغییر بدی

شماهمینکه میگی نماینده ها به اصراروگدایی پول میگیرن روادبیاتت کارکن عزیزم نمیخوای پول بدی نه ولی چه ...

عزیزم مگه دروغه دقیقا یادمه نزدیک عید بود مدیر مون اومد از همه بزور پول گرفت به بهونه چی؟اینکه باید عیدی سرایدار بدید خیلی زحمت کشیده 🤦🏻‍♀️آخه مگه سرایدار حقوق نمی گیره؟

تا به این سن رسیدم نه خودم نه بچم که۶ساله میره مدرسه تاحالامعلمی ندیدم که توقع کادو داشته باشه بی ان ...

شما ندیدی ما زیاد دیدیم

حتی معلمه به دانش آموزی ک کادو بهش میداد نمره ی مفتی میداد و همش پارتی بازی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

واقعا کاش ور بیفته این رسم. البته بین ابتداییاس فقطوالا کادوهایی هم که بچه ها میبرن بیشترشون خرت و پ ...

اون دانش آموز هدیه رو از سر لطف و محبت خریده

حالا میخواد گلدون و روسری باشه

یا یک هدیه گرون

مهم محبتش بوده

و کسی با گرفتن یه هدیه ارزون ارزش و منزلتش دچار تزلزل نمیشه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من معلمم کاش این کادو دادن جمع بشههیچ وقت هیچ کادویی از دانش آموزی قبول نمیکنم

چون شما عاقل و بی توقعی

وگرنه هر معلمی میدونه روز معلم چه زمانیه و میتونه اعلام کنه کسی پول جمع نکنه

فقط جشن بگیرن برای بچه ها

ولی ....

زمونه ای شده کسی کسی رو درک نمیکنه و اولویت فقط خودشه 

معلم ها گروه دارن تو شاد نیاز به نماینده دیگه نیس این نماینده های خودشیرین رو کنسل کنن بقیه هم راحت میشن یکی داره یک ملیون میاره دستشم درد نکنه یکی نداره یک شاخه گل میاره بازم قابل تشکر کردنه 

متاسفانه نماینده ها مبلغ دلخواه خودشونو اعلام میکنن بقیه فقیر متوسط ثروتمند هرسه باید بدن ندن گروه اعلائم میکنن و میشن تیتر اول خبرا 😏

خدا نگذره از هر انسان بی درک و بی ملاحظه با اوضاع کنونی بعضیا واقعا ندارن 

اون وقت خانم نماینده خودشیرین ۴۰۰ از اکثریت جمع کرد که خودشو و بچه شو شیرین کنه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

من خودم کادوی روز معلم دخترمو دادم بیشتر از اونی که حتی اعلام کردن

ولی بهمن میخواستن تولد بگیرن برای خانم مخالفت کردم بقولی نماینده میخواست خودشو مطرح کنه انگار 

اون دانش آموز هدیه رو از سر لطف و محبت خریدهحالا میخواد گلدون و روسری باشهیا یک هدیه گرونمهم محبتش ب ...

حرف من درباره هدیه با منت هست. این رسم ور بیفته که بخاطر کادو نه پشت سر معلم حرف بزنن و نه جلو روش منت بذارن. هم خدا راضی و هم بنده خدا راضی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.