2777
2789
عنوان

من نمی‌دونم روز معلم چه صیغه ایه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ابتدایی بودم هدیه میبردم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منش ایشون بر پایه تربیت متوازن، عقلانی، اخلاق‌ محور و دینی استوار بود. اعتقادش این بود که تربیت باید ...

بله درسته ولی مگه شما از چیزی که سر کلاس تمام معلم های این کشور میگذره آگاهی؟؟؟؟؟ یا از کارهایی که به طور مخفیانه و گم نام برای دانش آموزان و خانواده هاشون انجام میدن آگاهي????????? یا مگه استاندارد کلاس های درس که سر هر کلاسی باید 20 تا 20 دانش آموز بشینه ولی 40 تا45بچه رو می‌نشینند رعایت میشه ؟که معلم بخواد تمام منش های استاد مطهری و امثال ایشون رو رعایت و اجرا بکنه 

یک جوری قضاوت میکنید انگار سر کلاس تک تک معلم های این کشور رفتین و با تک تک خانواده ها صحبت کردین 

قبل از دونستن منش استاد مطهری منش انسانیت که قضاوت نکردن و همه را با یه چشم ندیدن رو در خودتون تقویت کنید که پایه و اساس همه چیز هست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دولتی افتضاحهبچه ها فحش میدن،کتک میزنن،تعدا بالا39نفر تو یه کلاس بیماریهای مختلفاینجا7نفر تو یه کلاس ...

ببین معلم دولتی چی میکشه

۵ دقیقه آخر کلاسو اگه بیکار بمونن میزنن چشم همدیگرو درمیارن

من مدرسه پسرونه م البته

دخترونه این موقعیتها رو نداره ولی خب کادرش میگن خیلی اذیت میکنه چی بگم وقتی همکار به همکار رحم نمیکنه از اولیا چه توقعی داریم

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

من الانم خوابم نمیبره

نگران دانش آموزم هستم

باباش تو انفجار بندرعباس مفقود شده

حالا یکی بستریه تو شیراز شبیه اونه

دارم صلوات میفرستم خودش باشه

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن