2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بچه مو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 56 پست
تاپیک فیکه و استارتر احتمالا زیر ۱۵ سال سن داره ازلحن صحبتش معلومه بشدت بچست میگه دکتر گفته بچه سقط ...

سقطی ک خونریزی نداشته باشی و خودت متوجه نشی بهش میگن سقط خاموش فقط با سونوگرافی مشخص میشه..

خیلی بده عزیزم کلی لباس گرفته بودم وسایل اتاق شو گرفته بودم که قراره فردا برسناگه مادری توانای خرید ...

برو خدا شفات بده😂😂تو ده روز وسیله هارو گرفتی کلا؟؟؟ 

بعد نمیدونی که جنسیت زیر سه چهار ماه قابل تشخیص نیست!؟؟😂

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقطی ک خونریزی نداشته باشی و خودت متوجه نشی بهش میگن سقط خاموش فقط با سونوگرافی مشخص میشه..

عزیزم

ده روز پیش تاپیک زده که فهمیده بارداره

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
تاپیک فیکه و استارتر احتمالا زیر ۱۵ سال سن داره ازلحن صحبتش معلومه بشدت بچست میگه دکتر گفته بچه سقط ...

اره تاپیک قبلیش هفته قبله گفته فهمیدم حاملم بعد یه هفته بعد میاد میگه بچم دختره ف وت شده یا بچه استارتر  یا  مرده هیچ وقت فاز دروغگوهها رو نفهمیدم تو این سایت !!

عزیز من مگه مرض دارم؟

من بهمن ماه باردار شدم ولی تو اعیام عید دیدم فامیل هامون تو نی ین سایت میچرخیدن و منم عضو شدم

خیلی بده عزیزم کلی لباس گرفته بودم وسایل اتاق شو گرفته بودم که قراره فردا برسناگه مادری توانای خرید ...

همسایه ما اصلا وضع مالب خولی نداره و یه نوزاد دارن بفرست براش 

توروسننه قوربونت برم😅

عزیز من مگه مرض دارم؟من بهمن ماه باردار شدم ولی تو اعیام عید دیدم فامیل هامون تو نی ین سایت میچرخیدن ...

مرضو که حتما داری

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
اره تاپیک قبلیش هفته قبله گفته فهمیدم حاملم بعد یه هفته بعد میاد میگه بچم دختره ف وت شده یا بچه استا ...

الانم میگه سه چهار ماه میگذره از قضیه 

معلوم نیس چی میگه 😐😐

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰