2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بچه مو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمتت نبوده

خیلی زود دوباره باردار میشی به شرطی که ناراحتی نکنی و به خودت استرس ندی.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

نمیدونم چی بگم اما اینو شنیدم ک بچه هایی ک سقط میشن یا تو نوزادی فوت میکنن وقتی میخان برن ب بهشت میگن ما نمیریم داخل تا پدر و مادرمون بیان.بخاطر این غمی ک برات پیش اومده صبوری کن.انشالله خدا بهترشو میزاره جلوت عزیزم

منم 19 هفته سقط کردم این حالت طبیعیه گلم

سعی کن تنها نمونی و مطمئن باش یه حکمتی داشته، ناامید نباش

انشالله بزودی صاحب یه بچه سالم صالح بشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هفته قبل تا زه فهمیدی حامله ای اومدی تاپیک زدی الان اومدی میگی بچم دختر بوده مرده چطور جنسیتش اینقد ...

تاپیک فیکه و استارتر احتمالا زیر ۱۵ سال سن داره 

ازلحن صحبتش معلومه بشدت بچست 

میگه دکتر گفته بچه سقط شده 😑😑حتی معنی سقط رو نمیدونه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
غصه نخور. باز میتونی مادر شیخداروشکر کن خودت سالمی

خیلی بده عزیزم کلی لباس گرفته بودم وسایل اتاق شو گرفته بودم که قراره فردا برسن

اگه مادری توانای خرید برا بچش نداره لطفا بگه براش بفرستم

کاملا میفهمم عزیزم خیلی سخته 

خدا خودش بهت صبر و آرامش ببخشه 

منم تازگیا بچم رو از دست دادم هر وقت یادم میفته یا اینطوری تلنگری میشه یادش میفتم اشک میریزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خیلی بده عزیزم کلی لباس گرفته بودم وسایل اتاق شو گرفته بودم که قراره فردا برسناگه مادری توانای خرید ...

همه ی این کارا رو توی ۱۰روز کردی؟

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...