2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو میدونم که بیمه سلامت ینی علنا بدون بیمه

ینی صفر 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

تاثیر داره ولی کم 

مثلا من دیروز سونو آنومالیم 3 ملیون میشد با بیمه سلامت شد 2/400

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

تاثیر داره ولی کم مثلا من دیروز سونو آنومالیم 3 ملیون میشد با بیمه سلامت شد 2/400

خوبه بازممم من ديروز رفتم دکتر

داروهام و پاپ اسمیرم باهم‌شدن ۳ تومن

ی تومن ویزیت و معاینه🫤بیمه روستایی داشتم ولی همش ازاد حساب شد

خوبه بازممم من ديروز رفتم دکترداروهام و پاپ اسمیرم باهم‌شدن ۳ تومنی تومن ویزیت و معاینه🫤بیمه روستای ...

منم دکتر میرم آزاده 

سونو و پاپ اسمیرم آزاده چون خود دکتر انجام میده اگه بخوای هزینه کمتر بشه باید تو بیمارستان انجام بدی 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

منم دکتر میرم آزاده سونو و پاپ اسمیرم آزاده چون خود دکتر انجام میده اگه بخوای هزینه کمتر بشه باید تو ...

دیگه دیروز انجام دادم

فکرکنم واسه بارداری یه بار کافیه پاپ اسمیر؟؟

سونو و ازمایش خون و هورمونی ام برام نوشت

تا اخر بارداری اینا کافیه؟؟ یا بازم باید تکرارشون کنم

ببخشید عزیزممممم زیاد سئوال پرسیدم اخه شما بارداری اینا رو بهتر میدونی 

دیگه دیروز انجام دادمفکرکنم واسه بارداری یه بار کافیه پاپ اسمیر؟؟سونو و ازمایش خون و هورمونی ام برام ...

آره پاپ اسمیر و آزمایش هورمون و اینا کافیه اگه مشکلی نباشه مشکل باشه باید دوباره تکرار کنی ولی بعد بارداری خیلی زیاده خیلیییییییی یه سره باید دکتر و آزمایشگاه و دم در سونوگرافی باشی 

آره پاپ اسمیر و آزمایش هورمون و اینا کافیه اگه مشکلی نباشه مشکل باشه باید دوباره تکرار کنی ولی بعد ب ...

مرسی ازت که‌وقت گذاشتی❤️

انشالله نی نیت به سلامتی و تندرستی به دنیا بیاد😍😍

مرسی ازت که‌وقت گذاشتی❤️انشالله نی نیت به سلامتی و تندرستی به دنیا بیاد😍😍

خواهش میکنم عزیزم ❤️ممنون توروخدا دعام کن ضربان قلبش نا منظمه امروز دوباره میرم اکو 

بیمه سلامت بیمارستان دولتی کارایی داره و خیلییی تاثیر داره رو هزینه ها

من برادرم جراحی کرد بیمه سلامت رایگانش کردم از ٧ میلیون فقط ١ و ٣٠٠ دادیم بابت عملش

در ضمن من شنیدم خانمهای باردارو بیمه میکنن عزیزم اگه بارداری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز