2777
2789

میدونی؟از صبح از درد کمر چ مثانه راه نمیتونم برم 

منی ک آستانه دردم خیییییلی بالاست،افتادم روی تخت پسر پنج سالم کارامو انجام میده 

میدونم با حرفم بی منطقه ولی خب دوست داشتم ب ی نفر بگم ک خیلی دارم اذیت میشم🥲

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان یه ویاری دارم از زندگی سیر شدم بارداری خیلییییی سخته عزیزم اصلا استرس نداشته باش به زودی حامله میشی دلت واسه اینروزات تنگ میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزممم 🥲ان شاالله که بخیر بگذره واست خوشگلم 😍😍

ممنونم ولی کل این چندماه اذیت شدم ،برعکس بارداری اولم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
میدونی؟از صبح از درد کمر چ مثانه راه نمیتونم برم منی ک آستانه دردم خیییییلی بالاست،افتادم روی تخت پس ...

منم مثل تو زن گنده زنگ زدم شوهرم گریه که من گشنمه بیچاره وسط کار غذا سفارش داده واسم از خودم حالم داره بهم میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من قبل اقدام رحمم رو گرم نگه داشتم 

ویتامین و اسید فولیک مصرف کردم

تو پریودی خیلی رعایت کردم

ماه دوم اقدام باردار شدم 

انشالله هرکی دلش بچه میخواد خدا بزودی بهش ی بچه سالم و صالح بده برا منم دعا کنید بفهمم بچه ی ی ماهم ب چی حساسیت داره خسته شدم 🥲🥲

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

میدونی؟از صبح از درد کمر چ مثانه راه نمیتونم برم منی ک آستانه دردم خیییییلی بالاست،افتادم روی تخت پس ...

منم عین تو نفسم در نمیاد افتادم رو تخت هفته ۲۴ هستم از هفته ۵ حساسیت بارداری دارم کمر درد دارم شکمم بسیار سنگین شده مثل بچه اول نیس 

پسر منم شش سالشه

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️