2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اگر با هم گلاویز شدن بزن کنار بحثشون رو اصلا نشنیده بگیر .

نه در اون حد نیست.همش میگن نکن .به من لم نده من پیش پنجره بشینم تو نگاه گوشی من نکن.چرا آب خوردی باید اول من می‌خوردم همون لحظه میگن مامان مامان نگاه کن.همدیگه رو نیشگون میگیرن .جیغ میزنن.😂

هم پسرن هم دختر .دختر بزرگم 11سالشه.کوچیکه 5پسرم 2و نیم ی پسر 15ساله هم دارم اما احتمالا نیاد باهامو ...

دوسال و نیمه که فارغ از ماجرا هست اون دوتا دخترتون هم اختلاف سنی شون زیاده نباید درگیری داشته باشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دوسال و نیمه که فارغ از ماجرا هست اون دوتا دخترتون هم اختلاف سنی شون زیاده نباید درگیری داشته باشن .

دختر بزرگم لوسه و یکم خود خواهه .میخواد همه چیز مال خودش باشه .اینا دست به چیزی بزنن اون واکنش نشون میده 

دختر بزرگم لوسه و یکم خود خواهه .میخواد همه چیز مال خودش باشه .اینا دست به چیزی بزنن اون واکنش نشون ...

اقتضای سنش هست . 

البته باید بگم شما اختلاف سنیشون رو خیلی خوب رعایت کردین . فکر کنم دیگه بچه کافی باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اقتضای سنش هست . البته باید بگم شما اختلاف سنیشون رو خیلی خوب رعایت کردین . فکر کنم دیگه بچه کافی با ...

آره گلم دوتا اخریا علی الخصوص اخریه ناخواسته بود .دیگه TL کردم .

آره گلم دوتا اخریا علی الخصوص اخریه ناخواسته بود .دیگه TL کردم .

کار خوبی کردی بچه زیاد این روزها خیلی سخته .