2777
2789
عنوان

رانندگی

122 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من امروز برای اولین بار قراره از شهرکرد برم اصفهان.خیلی استرس دارم.دعا کنید بی خطر برم .چون بچه هام باهامن.البته حدود 13,ساله گواهی نامه دارم.اما تا حالا بیرون شهر نرفتم .فقط تو شهر رانندگی کردم 

قبل رفتن ۵ تا ایت الکرسی بخون و صدقه بزار

سعی کن نه زیاد تند بری نه اروم

توی لاین سبقتم نرو راننده های مرد یسریاشون خانوم که میبینن اذیت میکنن تو اون لاین

حواستم باشه به بنزینت

مطلاقاً نگاهت از جاده بر ندار و برای یک لحظه هم حواست به اطراف نباشه فقط جلوت رو بپا . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه دعا میکنم

ولی چقد بچه داشتن سخته🥲

ینی الان نگرانی اونا بیشتر از نگرانی خودته🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

قبل رفتن ۵ تا ایت الکرسی بخون و صدقه بزارسعی کن نه زیاد تند بری نه ارومتوی لاین سبقتم نرو راننده های ...

ممنون گلم بابت راهنماییت.ارهداز لاین کم سرعت میرم .اتفاقا بنزین هم باید بزنم قبلا رفتن .فدات 

باشه دعا میکنمولی چقد بچه داشتن سخته🥲ینی الان نگرانی اونا بیشتر از نگرانی خودته🥲

آره بخدااا اصلا اینکه خودم چیزیم بشه نمی‌ترسم .همش میگم این طفل معصوما رو من دارم میبرم رو سیاه نشم.

از طرفی دیروز بهشون گفتم از صبح کلافه کردن که می میریم 

فداااات چشم

هیچ نگران نباش . اگر حواست پرت نشه خیلی راحته . رانندگی جاده از شهر خیلی راحت تره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ممنون گلم بابت راهنماییت.ارهداز لاین کم سرعت میرم .اتفاقا بنزین هم باید بزنم قبلا رفتن .فدات

ببین همیشه ام پشتو بپا چون ماشینی که با سرعت بره خطرناکه

اگرم دیدی کسی داره تند میره یا لایی میکسه اصلااا سرعتتو تعییر نده چون اون طرف بر حسب سرعت تو خودش میدونه چیکار کنه

آره دقیقاااا اما بچه هام تو ماشین حالا دعوا میکنن من اعصابم خورد میشه

اگر دعوا کردن نگاهشون هم نکن ، فوری بزن کنار