2777
2789
عنوان

کمک کنین😪😪

124 بازدید | 15 پست

سلام 

ما قراره از یک شهرستان در اراک مهاجرت کنیم به قم 

خونه ای که الان ما توشیم خیلی بزرگه سالن ۶تا فرش ۱۲ متری میخوره و آنقدر سرسبزه انگار تو شمالی

مشکل اینجاست که اینجا کلاس های مختلف....نداره 

الان که نه ولی بعدا میخوایم بریم قم زندگی کنیم ولی یه جوریه 

بیاید بقیشو حرف بزنیم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قم خیلی بهتر از اراکه خیالت راحت

فقط هواش گرم تره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

قربونت برم همشو بنویس و صدام بزن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اراک از نظر پزشکی و بیمارستان اینا خیلی خوبه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اراک نیس آخه شهرستانهمردمش و آبشو خونه هاش چی..

کیفیت آبشم از اراک بهتره اراک آهک آبش بیشتره

اگرم مشکلی بود در سطح شهر دستگاه های تصفیه آب هست میشه خرید

مردمش بیشتر مهاجرن که از شهرای شمالی و جنوبی به خاطر نزدیکی به تهران اومدن

خونه هاشم کاملا بستگی به بودجه و منطقه ای که قراره ساکن شین داره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

منطقه بالاشهرش کجا محسوب میشه؟

شهرک قدس و سالاریه و بنیاد

پردیسان جزو بالاشهر نیس ینی؟

نه

شهرک جداست یکم با قم فاصله داره

مسکن مهرها اونجاست معمولا آپارتمانی و کوچیکن