2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵سال

بنظرم اگر زودتر بود بهتر همبازی میشدن مثلا حداکثر ۳سال تفاوت 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میتونم بپرسم چرا

وقتی دو تا بچه باشه،محبت پدر مادر به بچه اول کمتر از دومی میشه و جدا از اون بچه باید سهمش رو توی محبت یا هر چیز دیگه ای با برادر یا خواهرش نصف کنه.در این مواقع هم پدر و مادر بدون اینکه متوجه بشم بین بچه ها یکمی فرق میزارن.این شاید به چشم پدر و مادر اصلا دیده نشه اما بچه به وضوح میبینه.

برای مثال،یه پدری میخواد برای بچه اش گوشی بخره و می‌تونه ۲۰ میلیون برای گوشی هزینه کنه.اگه بچه دو تا باشه نهایتش می‌تونه برای گوشی هر کدوم ۱۵ میلیون هزینه کنه.اما اگه یک بچه باشه می‌تونه تموم اون بودجه رو برای اون یدونه بچه خرج کنه.شاید بگین بچه ها اگه دو تا باشن نمی‌فهمن اما پیش رفیقا یا بچه های فامیل میبینن این چیزا رو و کامل متوجه میشن.

از طرفی اگه پدر مادر وقت کافی برای گذراندن با بچه ها و سرگرم کردنشون ندارن مثلا اگه هر دو شاغلن اینجا دو تا بچه مزایای بیشتری داره و اون دو تا وقتی پدر و مادر نیستن با هم سرگرم میشن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩