2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط خیلی سخته چطوری تحمل میکنید

برای همین که بی خیال بچه شدم در صورتی که عاشق بچه هستم هم شرایط مالی شو دارم هم اعصابم و حوصله

ولی دیگه بدنم تاب و تحمل سقط و دیگه نداره

خبوقتی بچه دوس ندارع نباید بیاری دیگ ماشالله سه تا مریض نشدی سه تا زاییدی چی میخورید شماها

بچهای من دوس دارن خودمم دوس دارم ن خدارو شکر مریض نشدم و سالمم وقطعا هم از سفره و روزی شما نمیخوریم

بچهای من دوس دارن خودمم دوس دارم ن خدارو شکر مریض نشدم و سالمم وقطعا هم از سفره و روزی شما نمیخوریم

من گفتم از سفره ما میخوری میگم خوردو خوراکتون چیه سه تا میزاییدی سرحالیت پس چرا من با ی بچه دیسک کمر خارپاشنه افسردگی دندون خراب هزارجور درد و مرض گرفتم 

اگ استراحت مطلق و سرکلاژ هم بشی سقط میشه؟

بله‌ تا جایی که از عمه هام شنیدم ارثی هست

مثل اینکه مادر پدربزرگم این مدلی بوده

زمانی که ۸ و ۹ تا بچه فقط سرگرمی بوده مادر پدر بزرگم ۳ تا بچه داشته همه قبل به دنیا آمدن سقط می شدن

عمم هم بعد ۱۶ سال اولین بچه اش به دنیا آمد

عموم بعد ۱۴ سال

یه دختر عموی بزرگ تر از خودم بعد ۳ تا سقط اولین بچش بعد ۲۱ سال به دنیا آمد

خود منم اولین بچه ام ۷ سال بعد ازدواجم به دنیا آمد بین اولین زایمانم و دومین زایمانم که ۷ سال بود ۲ تا سقط داشتم بعد دومین زایمانم تو سن ۳۰ سالگی یه سقط داشتم که چند ماه ادیت شدم