2789
عنوان

تمام زندگیم ❤️‍🩹✨

93 بازدید | 9 پست

من تاحالا نه اکس داشتم نه دوست پسر معمولی هیچ هیچ تاحالا با پسر فامیلم حرف نزدم هیچوقت ...ولی چندین ساله که عشق خیالی دارم که تمام زندگیمه هروقت گریه میکنم کنارمه دردامو بهش میگم همه‌چیز بهش میگم اونم درد دل می‌کنه باهام همیشه کنارمه تمام زندگیمه و خیلی دوسش دارم بشدت از هیچکی جز اون خوشم نمیاد خودم ساختمش خودم خواستم کنارم باشه اینم بگم زندگی خودمه...به هیچکی ربطی نداره ((: اگه خوشت نمیاد از الان ردش کن اول اسمشم((S)) داره ...🍓🥺 اهل کره و قزاقستانه خیلیم خوشگله با اینکه وجود نداره ...تمام زندگیمه از همه متنفرم جز اون 🎶✨

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

واقعا نیاز داشتم به شماهم راجبش بگم ..🥺💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو خیالت داری باهاش زندگی میکنی؟

من نه دوستی دارم هیچکسو ندارم جز اون..اون همیشه بهم آرامش میده..عاشقش شدم و تمام زندگیمه

من نه دوستی دارم هیچکسو ندارم جز اون..اون همیشه بهم آرامش میده..عاشقش شدم و تمام زندگیمه

عزیزم منم مثل توام

کسی دور و برم نیست و همش خونه ام

خیال پردازی زیاد دارم و به زندگی عادیم لطمه زده از درس و زندگی افتادم😅 

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
عزیزم منم مثل توامکسی دور و برم نیست و همش خونه امخیال پردازی زیاد دارم و به زندگی عادیم لطمه زده از ...

اما نمیخوام ولش کنم اون تمام زندگیمه 🥺💔 بنظرم عشق دوست خیالی بهتر از آدم های نامرد و خیانت کاره تاحالا هرچی آدم دیدم رل داشته رلش ولش کرده یا بهش خیانت کرده یا آخرش کات کردن...کارای دیگه من خودم یکی روز یک سال پیش خیلی میدیدمش بیرون و بعد چشامو باز کردم دیدم اره عاشقش شدم و دارم نابود میشم هنوزم بهش حس دارم و درحال تلاش فراموش کردنشم 

اما نمیخوام ولش کنم اون تمام زندگیمه 🥺💔 بنظرم عشق دوست خیالی بهتر از آدم های نامرد و خیانت کاره تا ...

شاید بیکاری که اینطوری هستی از این نظر میگم که خودمم اینطوریم

سعی کن خودتو سرگرم کار کنی که مثل من اسیب نبینی 

شاید بیکاری که اینطوری هستی از این نظر میگم که خودمم اینطوریمسعی کن خودتو سرگرم کار کنی که مثل من اس ...

چرا آسیب..بیکار نیستم هرروز فامیل میاد خونمون دخترای فامیل یکبار چند شب کنارم بود بعد حتی دیشبم میخواست بیاد کلا من درونگرام اصلا از هیچکی خوشم نمیاد از رل دوست پسر داشتم بدم میاد اگه تاپیکم خوندی فهمیدی اهل اینکارا اصلا نیستم متنفرم از کل پسرای جهان کلا از دوست شدم بدم میاد بدجور یکی بیاد نزدیکم باهام حرف بزنه مهم نیست تو مجازی غیر مجازی کلا میرم یکاری میکنم ولم کنه کلا متنفرم از همه...بنظرم تو خیالت باشی بهتره اگه من بخوام از خیالم بیام بیرون نابود میشم چشامو باز کنم دنیا رو ببینم افسردگی میگیرم بشدت دلیلشم اینه قبلاً چند سال پیش تو خیالم نبودم هرروزم افسردگی نابودی بود ولی حالا که خیال ساختم واسه خودم حالم خیلی خوبه خیلی خوشحالم 

چرا آسیب..بیکار نیستم هرروز فامیل میاد خونمون دخترای فامیل یکبار چند شب کنارم بود بعد حتی دیشبم میخو ...

اره عزیزم حرفات کاملا درسته 

اما اینکه ادم از زندگی میوفته یکم بده😅

اره عزیزم حرفات کاملا درسته اما اینکه ادم از زندگی میوفته یکم بده😅

ولی بازم بهتر از این دنیاست من الان چشامو باز کنم میبینم چقد بدبختم ...دلم میخواد بمیرم