سلام خانما ببخشید اینو میپرسم من تنبلی تخمدان دارم مدتیه ک میل جنسیم خیلی کم شدن به حدی ک درحین رابطم لذت چندانی واسم ندارع کسی بوده اینجوری باشه ودرست شده؟؟؟ چن روزه هم از قرص متفورمین ویتامین د۳و اوزیل استفاده میکنم
«زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.»
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی