2777
2789

نظرتون خیلی برام مهمه دوستای نزدیکم که به عینه دیدن شرایطو میگن ازدواج کن یسریا میکن صبر کن 

پدرم معتاد بیکار مادرمو ندیدم نوزادی جدا شدن با خانواده پدری بزرگ شدم تو خونه مادربزرگم بیمار سرطانی خواهر دوقلوم معلول 

عموهام معتادن تو خونه 

بعد مادربزرگم نه کسیو دارم نه جایی برای زندگی 

معلمم ولی انقدر هزینه های زندگی بیماری خواهرم سخته که نمیتونم پس انداز کنم 

خواستگارم ۲۵ سالشه من ۲۴ 

دوتا خونه ماشین زمین مغازه داره که پدرش داده الان همه رو داده اجاره و ترم اخر یکی از رشته های پیرا پزشکیه 

شغل الان نداره 

پدرش سرهنگ عموها نظامی خانواده مادری هم داییاش شهردار فرماندار اینا 

خانوادش کامل درجریانن سنتیه حتی پدرشم شرایط رو میدونن 

تک فرزند 

مشکلم اینه ظاهرشو دوست ندارم یکمم چون کلا تجربه نداره رفتاری پخته نیست 

رفتار بدی ازش ندیدم دوهفته ای میشه داریم آشنا میشیم 

ولی نمیدونم تصمیم چی بگیرم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق و ایمان و کاری بودنش رو بسنج

اوکی بود،  تردید نکن

مشاوره قبل عقد هم برید 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

استارتر برید مشاوره 

و یه مدت صحبت کنید 

الکی ردش نکن واقعا شرایطش خوبه ،شما هم با وجود شرایطی که از خودت گفتی به نظرم ازدواج کردن برات اتفاق خوبی میتونه باشه 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
2790
2778
2791
2779
2792