2777
2789
عنوان

دلم سنگ شده

968 بازدید | 20 پست

یه پسر دو سال و نیم دارم یه دختر 8 ماهه . دیگه طاقتم تموم شده کسی هم ندارم کمک کنه خیلی تنهام . پسرم شدیدا خواهرشو میزنه به قصد کشت اصلا دوسش نداره منم دیروز یه قاشق داغ گذاشتم رو پاش بچم پاش تاول زده احساس میکنم دلم سنگ شده دیگه کنترلش از دستم خارج شده خیلی محبت کردم کادو از طرف خواهرش بهش دادم و خیلی راههای دیگه ولی اصلا فایده نداره تازه الان که بدترم شده چیکار کنم وایییییی

وااااای این چه کاریه که کردی؟؟؟دلت از سنگ هم یه چی اونورتره.چطور دلت اومد اینکارو بکنی ؟؟ به جای این کارا کنترلش کن مواظب دخترت باش 

خودت طاقت درد سوختگی داری ؟؟اون طفل معصوم فقط دوسالشه چطور دلت اومد

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطور دلتان امد چنین‌کاری مشکل اصلی تو اون خونه خود شما هستین اول خودتون بادیه روانپزشک مراجعه کنین برای بچه ها هم از مشاور کمک بگیرین 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

چکار کردی قاشق داغ بچه دوساله ؟؟؟؟؟؟؟::::شوخی میکنی دیگه 

روان بچه رو به هم میریزی 

واکنش بچه دو ساله دست خودش نیست 

زنگ بزن مشاوره تلفنی بهت میگه با بچه ت چطور برخورد کنی 

باید فقط مراقبش باشی 

بجاش عروسک بزرگ بده دست پسرت 

دایم بهش بگو فقط میتونی ب این عروسک اسیب بزنی 

عروسکتو بزنی 

بچه رو ازش دور نگه دار 

ولی مهربونی وتوجه زیاد ب بجه دوساله داشته باش 

بچه در اوج نیازش ب شما سرش هوو اومده

تو روخدا صبوری کن دیگه بچه رو نزن 

فردا یه ادم با یه روان ناسالم تحویل جامعه میدی

از زندگيت سيري حق نداري يه موجود بي پناه رو بياري تو اين دنيا تا شكنجه كني

چه ربطی داشت گفتم سرزنشت نمیکنم نگفتم که کارش درسته.گفتم درکت میکنم .این خانوم تایپیک نزده که شما بیای سرزنشش کنی و بگی دستت بشکنه.اومده راهکار از بقیه خواسته

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

بخدا اعصابم خورد شد،بچه کوچیکتو بزار تو یه تخت حفاظ دار که دست برادرش بهش نرسه،پسرت خیلی کوچیکه،عقلش نمیرسه،باید صبر کنی تا بزرگتر شه،الان با این کاری که کردی از خواهرش متنفر میشه تمام عمر،سعی کن بهش محبت کنی،پسرتو بخابون پیش خودت،نزار حس کنه دخترتو بیشتر دوس داری،گناه داره،من که غریبم دلم کباب شد برا پسرت

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

می فهمم عزیزم که خیلی خسته ای گاهی آدم از شدت درموندگی کارایی می کنه که در شرایط عادی ممکن نیست چنین کاری بکنه،عزیزم از بچه ت عذرخواهی کن و دلیل رفتارتو کوتاه براش توضیح بده،و همینطور انتظاری که ازش داری،و حتما سعی کن رو آرامش اعصابت کار کنی

قطعا مادر خوبی هستی که وجدانی داری که الان معذبه پس دیگه بهش فکر نکن گذشته و تموم شده سعی کن دوباره تکرارش نکنی،برای آرامشت دعا می کنم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز