2777
2789

۱۰۰درصد

با بوسه و بغل همیشه میرم استقبالش

موقع رفتنشم اگه نبوسمش نمیذارم بره

شده یادم رفته ببوسمش کلمو کردم تو آسانسور بوسیدمش بعدش گذاشتم بره😅

دیوونه ام خودتونین😆

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

همسایه ها یاری کنید میخوام شوهر داری کنم😜😎

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بععععله میرم استقبالش

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

تازه بدرقه اش هم میکنم

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

تا صبحونه هم نخوره حق نداره بیرون بره

منم حتما تا جلوی در میرم بغلش میکنم و میبوسمش خیلی خوشش میاد حتی بعضی وقتا پشت در یکم سروصدا میکنه یعنی من اومدم و دستم پره منم میدوئم درو باز میکنم قبل از اینکه خودش با کلید باز کنه کلی ذوق میکنه و صبحا هم اون اول منو تو خواب میبوسه بعد میره شاید خیلی کارای ساده ای باشه ولی کلی محبت میاره

نینیم پسره رادین ماما ولی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم 😔 لطفا مسئولین رسیدگی کنن