2821
2789
عنوان

زورگویی شوهر

388 بازدید | 28 پست

خانما اگ با همسرتون سر یه موضوعی بحث کنین و بین حرفاش یه تیکه ای بندازه و ربط بده به رابطه ی دیروزمون ک خانم تحت اختیار آقا هس واکنشتون چی میشه؟

ما ۱۰ ماهه عقدیم و تا حالا فکر می کردم خیلی قائل به برابری هس تا حالا هم چنین حرفی نشنیده بودم ازش امروز ک هردومون عصبی بودیم از دهنش در رف ک خانم تحت اختیار آقاهس و بریم خونمون میفهمی 

خیلی دلخور شدم اصلا انتظارشو نداشتم وقتی خودم یخشو باز کردم گذاشتم نزدیکم بشه اینو واس خودش علت قدرت و بزرگی بیینه  و تو دعوا به این چیزا فکر کنه 

بنظرتون چیکار کنم سعی کنم حرف بزنم باهاش یا کلا نزارم نزدیکم بشه زهر چشمی بشه واسش 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بگم

یکاریکن نگه دیگه

مثل من بارها شنیدم

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

نه دیگه الان که گذشت کش نده خوب نیس 

ولی بعدا به ملایمت تو حرفات و اینچیزا به زیون بیار که حکومت و مرد سالاری نداریم 

بعد تو دعوا حلوا نمیدن دیگه هر حرفی میشه 

دنبال اتو واسه کش دادن نگرد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یعنی چی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به حرف اسونه ولی هیچوقت زن و مرد باهم برابر نیستن 

یعنی نمیتونی 

اونم بخاطر این حرف زده که نقطه ضعف ازت گرفته 

سعی کن حساسیتتو از روی این موضدع برداری وگرنه تا میتونه میتازونه 

بعدشم اگه میخوای از شوهرت بالاتر باشی بزار فک کنه رییس اونه 

البته نه با تعریف و تمجید کردنا با سیاستت 

مثلا فکر توهم خوبه ولی نظر من اینه البته خودت بهتر میدونی و....

مردا همشون همینن به دل نگیر یه چی گفته

جالبه الان حتی نمیدونه به خاطر اون حرفش ناراحتم فکر می کنه به خاطر دعوامون ک سرسنگینم  باهاش!

نمیدونم الان یه حس دلسرد شدن بهش دارم که تا حالا نداشتم

دلبری!!رابطه ای ک واس آرامش و خوشی دو طرفه بفهمی طرف مقابلت به چشم قدرت طلبی میبینی میشه دلبری یا خو ...

نه متوجه نیستی

بعضی اقایون یا خانما از سطح تستوسترون  بالا خوششون میا فکر میکنن طرف مقابلم همینه

جذب این مردونگی میشه وگرنه موضوع حادی نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چی بگمیکاریکن نگه دیگهمثل من بارها شنیدم

چیکار کنم باقهر ک کلا نمی‌فهمه از چی ناراحتم 😐

حالا موندم بشینم باهاش منطقی حرف بزنم ک این حرفش باعث شد یه حس تنفر بگیرم یا عملا نشونش بدم ک دیگ خواهانش نیستم 

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز