2777
2789
عنوان

دلم واسه کنکور دادن تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
ولی من خوشحال میشم چون دیگه نباید کنکور بدم و اینکه نتیجه کنکور برام اوکی بود

اینکه دیگه کنکور نمیدیم و نتیجه اوکی بوده خیلی خوبه

ولی من همش الانو با پارسال مقایسه میکنم میگم وای روز قبل کنکور اینطوری بود وای فلان روز چقدر استرس داشتم و...

📚🩺🐾

لگنم شکسته بود اون تایم..اره دانشجوی ارشدمخوبه همچی

اوووه الان خوبی؟شکستگی لگن خیلی دیر خوب میشه

موفق باشی  همیشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا همش تو فکرشم فرمالیته برم کنکور بدم ولی حوصله این کارای معدل اینارو ندارم😂

ببین حتمااا تو یه چیزیت شده 

من چند روزه دستام داره میلرزه بعد تو میگی...

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

اسی کاش جلو دستم بودی کتکت میزدم

🤣🤣🤣چرا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین حتمااا تو یه چیزیت شده من چند روزه دستام داره میلرزه بعد تو میگی...

چون الان از کنکور اومدم میخوام یکی و بزنم تو بهترین کیسی الانننحح

😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792