2789
عنوان

رشته دندون

237 بازدید | 22 پست

ن ۲۰ سالمه امسال به احتمال زیاد رشته های پیراپزشکی قبول میشم ولی هدفم دندون بود به دلایلی و مشکلاتی امسال نمیتونم قبول بشم پتانسیلشو دارم ولی باید یک سال دیگه پشت بمونم و بخونم بع نظر شما من چیکار کنم بمونم پشت تا دندون قبول بشم یا هر رشته ای قبول شدم برم؟؟؟

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خوبه که با اینکه پشت کنکور بودی خوندی و پیراپزشکی میاری

اگه واقعا میخوندی و با خودت رو راستی که میتونی سال دیگه این روند رو افرایش بدی بله طبق تجربه ۴سالم میتونی پیشرفت عالی داشته باشی

و برات چه ارزش هایی مهمه تو زندگی این مهمه خوب راجبش فکر کن 

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خیلی خوبه که با اینکه پشت کنکور بودی خوندی و پیراپزشکی میاریاگه واقعا میخوندی و با خودت رو راستی که ...

ولی اگه امسالم کسی نخونده باشه واقعا دروغه که با یک سال برسه چون تبلی میکنه

یک نفر با رتبه بد ولی درس خونی که حالا روش های مطالعش بد بوده یا جمعبندی خوبی نداشته خیلیی احتمال بیشتری داره قبولیش

چون اون میتونه روش رو اصلاح کنه و پیشرفت کنه ولی اولی اصلا درسی نخوندی که ببینه کجا درست رفته کجا اشتباه

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خیلی خوبه که با اینکه پشت کنکور بودی خوندی و پیراپزشکی میاریاگه واقعا میخوندی و با خودت رو راستی که ...

بله من هر سالی که موندم نسبت به سال قبل پیشرفت کردم و بیشتر خوندم امیالم مشاورپ خوب نبود هرچی میگفتم دریا رو عقبم میگفت نه 🙂

عزیزم با تلاش و پشتکار میاری حتما اصلا مهم نباشه برات میگم سخته هرکاری سختهحتی بیدار شدن از خواب صبح ...

🥲مرسی بخدا اگه الان نمونم و بخونم مطمئنم تو سی سالگی دوباره بفکر میفتم که بخونم

اگه پولشو داری برو خارج از کشور ، چین و روسیه دندونپزشکی بخون

نه تحمل دوری از خاتواده رو ندارم مهم تر از اون پولشم ندارم 

ولی اگه امسالم کسی نخونده باشه واقعا دروغه که با یک سال برسه چون تبلی میکنهیک نفر با رتبه بد ولی درس ...

نه من خوندم