سلام سیسیا حالتون چطوره چهها من یه سوالی ازتون داشتم
نمیدونم تایپینگهای قبلیمو یادتون باشه یا نه ولی هر دفعه من با یه مشکل و با یه معضل توی زندگیم مواجه شدم و اومدم اینجا نوشتم و الانم همشونو هست که هر دفعه همسر من چه بلایی داره سرم میاره
بچهها ما کلاً الان ۵ ماه و خوردهای که ازدواج کردیم و عروسی کردیم لان دو هفته است که اصلاً شبا اون تو اتاق خواب میخوابه من تو پذیرایی میخوابم کاملاً از این نظر از هم جداییم همه جور از هم جدا شدیم و بیتوجهیاش و اینا
هم داره و این واقعاً منو اذیت میکنه مثلاً دیشب به من میگفت که تو چقدر رو مخی تو چقدر فلانی تو چقدر بیساری تا میام بگم فلانی من دارم اذیت میشم از این رفتارهای تو به من میگه تو مشکل داری که همش ناراضی
راهکار
آقا من دنبال یه راهیم که بتونم حسابی به خودم جذبش کنم و جوری که اون قضیه برعکس شه و اون شیفته من بشه و بعدشم میخوام برم ازش جدا شم و نمیدونم این وسط دستم بازه واسه اینکه بخوام بهش خیانت کنم به نظرتون با این کار حالشو بگیرم یا نهآقا من دنبال یه راهیم که بتونم حسابی به خودم جذبش کنم و جوری که اون قضیه برعکس شه و اون شیفته من بشه و بعدشم میخوام برم ازش جدا شم و نمیدونم این وسط دستم بازه واسه اینکه بخوام بهش خیانت کنم به نظرتون با این کار حالشو بگیرم یا نه