2777
2789
عنوان

بی توجهی خیانت سردی طلاق

175 بازدید | 12 پست

سلام سیسیا حالتون چطوره چه‌ها من یه سوالی ازتون داشتم 

نمی‌دونم تایپینگ‌های قبلیمو یادتون باشه یا نه ولی هر دفعه من با یه مشکل و با یه معضل توی زندگیم مواجه شدم و اومدم اینجا نوشتم و الانم همشونو هست که هر دفعه همسر من چه بلایی داره سرم میاره 

بچه‌ها ما کلاً الان ۵ ماه و خورده‌ای که ازدواج کردیم و عروسی کردیم لان دو هفته است که اصلاً شبا اون تو اتاق خواب می‌خوابه من تو پذیرایی می‌خوابم کاملاً از این نظر از هم جداییم همه جور از هم جدا شدیم و بی‌توجهیاش و اینا 

هم داره و این واقعاً منو اذیت می‌کنه مثلاً دیشب به من می‌گفت که تو چقدر رو مخی تو چقدر فلانی تو چقدر بیساری تا میام بگم فلانی من دارم اذیت میشم از این رفتارهای تو به من میگه تو مشکل داری که همش ناراضی 

راهکار 

آقا من دنبال یه راهیم که بتونم حسابی به خودم جذبش کنم و جوری که اون قضیه برعکس شه و اون شیفته من بشه و بعدشم می‌خوام برم ازش جدا شم و نمی‌دونم این وسط دستم بازه واسه اینکه بخوام بهش خیانت کنم به نظرتون با این کار حالشو بگیرم یا نهآقا من دنبال یه راهیم که بتونم حسابی به خودم جذبش کنم و جوری که اون قضیه برعکس شه و اون شیفته من بشه و بعدشم می‌خوام برم ازش جدا شم و نمی‌دونم این وسط دستم بازه واسه اینکه بخوام بهش خیانت کنم به نظرتون با این کار حالشو بگیرم یا نه

ببین این کارا بچه بازیه ، بشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه 

مشاوره برید ، مشورت بگیرید 

بعد اگه درست نشد جدا شو 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جذب=محبت

با محبت خودت جذب کن

بس کن بحثهای بی مورد تا میتونی بهش محبت کن مثلا از حالا تا ۲۰ روز دیگه 

غذای خوب بپز و حرف بزن در سکوت نه 

بگو غذای مورد علاقه تو را میخام درست کنم

حموم را بخاطر تو خوشبو کردم خلاصه هی محبت کن تا جذب محبتت بشه بعد۲۰ روز پاشو چند روزی برو خونه پدرت و نیا تا حسابی حالش گرفته شا و جذبت بشخ

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

وقتی رهاش کنی خیلییی آسیب میبینه!ضربه روحی میخوره

تلاش کن وابسته تو بعد بعد تو همون شرایط نگهش دار 

رابطع نفر سوم بین دونفر هست ک نیاز به مراقبت داره...

خیانت کنی و رهاش کنی فقد خودت و اون نابود میشید 

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

ببین این کارا بچه بازیه ، بشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه مشاوره برید ، مشورت بگیرید بعد اگه درست ...

آآخه هزار بار بهش گفتم من از بین چندین خواستگاری که واسم اومده بود اینو انتخاب کرده بودم چون بلد بود اون موقع به من توجه کنه ولی اون فقط عطش به دست آوردن داشت و هیچ تلاشی واسه نگه داشتن من نمی‌کنه و منم بهش میگم میگم فلانی من اینجوری اذیت میشم صبح که می‌خواد بره سر کار همچین به خودش می‌رسه نمی‌دونم عصرا که می‌خواد برگرده هزار تا کار وقت می‌کنه کنه ولی واسه اون دو دقیقه که بخواد به من توجه کنه وقت نداره دیگه فایده نداره 

آآخه هزار بار بهش گفتم من از بین چندین خواستگاری که واسم اومده بود اینو انتخاب کرده بودم چون بلد بود ...

امان از زمانی که یه مرد بفهمه دوسش داری ، دیگه خدارو بنده نیست .

یه مدت فقط به خودت برس و اصلا بهش توجه نکن و دیگه گلایه هم نکن 

[QUOTE=380667447]جذب=محبت با محبت خودت جذب کن بس کن بحثهای بی مورد تا میتونی بهش محبت کن مثلا از حالا تا ۲۰ روز دیگ ...[/Q می‌ترسم بدتر بشه آخه یه مدتی بود ما دوتایی با همدیگه کارای خونه رو می‌کردیم بعد از اون یه مدتی 

یکم خسته و بی‌حوصله بود دیگه خودم بهش گفتم که نمی‌خواد کمک بدی من خودم این مدت کارا رو می‌کنم و این باعث شده که الان به من بگه من زنگ گرفتم برای چی وظیفه توئه که همه کارا رو کنی وظیفه توئه که برای من غذای خوب درست کنی وظیفه توئه که اینجوری باشی و اونجوری باشی دیگه این محبت‌های منو جز وظیفه می‌دونه 

امان از زمانی که یه مرد بفهمه دوسش داری ، دیگه خدارو بنده نیست .یه مدت فقط به خودت برس و اصلا بهش تو ...

آآخه من هرچی هم به خودم می‌رسم بهش بی‌توجهی می‌کنم اصلاً فایده‌ای نداره انگار که نه انگار مین دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم 

انگاری مثلاً این بی‌توجهیه دو طرفه میشه دقیقاً

آآخه من هرچی هم به خودم می‌رسم بهش بی‌توجهی می‌کنم اصلاً فایده‌ای نداره انگار که نه انگار مین دیگه ن ...

خب پس باهاش جدی صحبت کن ، مسخره بازی که نیست .

یا گو یکی از بزرگترها باهاش صحبت کنه .

اگه مشکلی هست جدا بشید الکی وقت همو نگیرید 

آآخه من هرچی هم به خودم می‌رسم بهش بی‌توجهی می‌کنم اصلاً فایده‌ای نداره انگار که نه انگار مین دیگه ن ...

یکم زود کم اوردی ادامه بده بگو میرم گردش با دوستام و خونواده خونه تنها نباش

😊
2790
2778
2791
2779
2792