2777
2789
عنوان

نمیدونم کارم زشت بود یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تقاضای غیر منطقی داشت ما تا دوشنبه نمیتونیم خودمونو معذب کنیم شاید دوشنبه نرفتی اونوقت تکلیف ...

عزیزم تا ابد که نمیموند بخاطر همسرت تا خونه ات بود احترام میذاشتی

حالا پولو بهت حق میدم ولی اینو واقعا نه

بله این درستهولی دلیل نمیشه که حالا که مونده توهینش کنیمیتونستی محترمانه تر برخورد کنی

چه توهینی کردم؟ من گفتم شنبه باید برم دنبال کارام.گفت فسنجون مجلسی نیست گفتم من دوست داذم به مهمونم فسنجون بدم.گفت پول لباس رو ندارم گفتم حاج خانم خوب بذندارید.گفت پسرم میخواد بیاد گفتم بیاد

چه توهینی کردم؟ من گفتم شنبه باید برم دنبال کارام.گفت فسنجون مجلسی نیست گفتم من دوست داذم به مهمونم ...

همین مدل حرف زدنت بی احترامیه

دوست داری یکی اینجوری باهات حرف بزنه؟

عزیزم تا ابد که نمیموند بخاطر همسرت تا خونه ات بود احترام میذاشتیحالا پولو بهت حق میدم ولی اینو واقع ...

یک چیزی بگم .پدر من توی خونم بدون دعوت یکبار امد همسرم اصلا محلش نداد من اب شدم رفتم توی زمین .گفت بدون دعوت کسی نیاد .من اعصابم نمیکشه.چند بار داداشم خودش گفت من میخوام بیام همسرم نگذاشت. ما اگه تا ۲۰ راجب حقوق همسرم اقدام نکنیم حقوق قطع میشه کار اداریشم نمیدونم چند روز طول میکشه.از خیلی قبل بهش گفتیم

منم ناراحت شدم مهمون یک روز دو روز سه روز نه یک هفته

وقتی پول نباشه این اتفاقا میفته. اون خواهر همسر با این سنش نمیفهمه شما تو مضیقه ی مالی هستی!!! عجیبه!! مردم چقدر خودخواه و منفعت طلب شدن.

حتما حس کرده که نداری!!! باید یکم کمک میکرد نه اینکه واسه بچه هاش سوغاتی بخره !!! 

اینجاش منو اذیت میکنه من تمام تلاشمو براش کردم ولی زیاده روی خودش کرد مخصوصا توی مغازه ها و اینکه خا ...

واقعا زیاده روی کرده 

از مهربونی شما سو استفاده کرده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

همین مدل حرف زدنت بی احترامیهدوست داری یکی اینجوری باهات حرف بزنه؟

اخه من دخالت نمیکنم توی کار کسی.عروسمون بخواد هر چی بپزه من نمیگم بپز یا نه.به اون چیه من چی میخوام بپزم.فقط بخوره.یا من برم خرید بدونم وضع مالی طرف بده ازش پول نمیخوام تا برای دخترهام لباس بخرم.از من ۱۵ سال بزرگتر 

عزیزم، به نظر نمیاد کار زشتی کرده باشی. وقتی شرایط مالی خوب نیست، خیلی از مواقع افراد احساس مسئولیت می‌کنن و سعی می‌کنن کمک کنن. اما گاهی ممکنه که این احساس مسئولیت باعث بشه که بیش از حد هزینه بشه یا فشار بیاد. تو از روی محبت به خواهر شوهر گفتی که خرید نکنه چون وضعیت مالی شفاف بود. به نظرم این کاملاً طبیعی بود که گفتی پول کم هست. اگر هم توی دل خودت احساس راحتی نکردی، از اون طرف هم نباید خودتو بابتش ناراحت کنی. در نهایت، هر کسی باید مسئولیت هزینه‌هاش رو بپذیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به نظرم زبونت یه کم نرم تر هم میتونه باشه

خیلی رک و راست میگی

میشد همه این اتفاق ها رو با ملایمت بیشتری پیش ببری

البته اگر قصدت عزیز بودن تو خونواده شوهره

اگر‌نه که همین فرمون برو جلو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊