خواهر شوهرم را اوردیم خونمون از قم.ماشین نداریم اسنپ گرفتیم.الان یک هفته است.شوهرم به یه مشکل خورده گفتن بره ادارشون صحبت کنه وگرنه حقوقش قطع میشه نصف کارو انجام داده ولی به احترام خواارشوهرم گفت میرم بقیه رو شنبع انجام میدم.ما وضع مالیمون خوب نیست..من و خواهر شوهرم رفتیم بازار گفت میخواد واسه همه نوه هایش چیزی بخره .دو روز رفتیم هی خرید خرید تا رسید به هدیع دختراش دوتا بلوز که میشد ۳۶۰ تومن گفت دوست داذم بخرم ولی پولم کمه.منم خیلی گفته بوذم داداشتون نداره خلاصه هی گفت پولم کمه منم گفتم خوب نخرید اگه کمه که موجودیشو چک کردم پولش رسید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم تا ابد که نمیموند بخاطر همسرت تا خونه ات بود احترام میذاشتیحالا پولو بهت حق میدم ولی اینو واقع ...
یک چیزی بگم .پدر من توی خونم بدون دعوت یکبار امد همسرم اصلا محلش نداد من اب شدم رفتم توی زمین .گفت بدون دعوت کسی نیاد .من اعصابم نمیکشه.چند بار داداشم خودش گفت من میخوام بیام همسرم نگذاشت. ما اگه تا ۲۰ راجب حقوق همسرم اقدام نکنیم حقوق قطع میشه کار اداریشم نمیدونم چند روز طول میکشه.از خیلی قبل بهش گفتیم
همین مدل حرف زدنت بی احترامیهدوست داری یکی اینجوری باهات حرف بزنه؟
اخه من دخالت نمیکنم توی کار کسی.عروسمون بخواد هر چی بپزه من نمیگم بپز یا نه.به اون چیه من چی میخوام بپزم.فقط بخوره.یا من برم خرید بدونم وضع مالی طرف بده ازش پول نمیخوام تا برای دخترهام لباس بخرم.از من ۱۵ سال بزرگتر
عزیزم، به نظر نمیاد کار زشتی کرده باشی. وقتی شرایط مالی خوب نیست، خیلی از مواقع افراد احساس مسئولیت میکنن و سعی میکنن کمک کنن. اما گاهی ممکنه که این احساس مسئولیت باعث بشه که بیش از حد هزینه بشه یا فشار بیاد. تو از روی محبت به خواهر شوهر گفتی که خرید نکنه چون وضعیت مالی شفاف بود. به نظرم این کاملاً طبیعی بود که گفتی پول کم هست. اگر هم توی دل خودت احساس راحتی نکردی، از اون طرف هم نباید خودتو بابتش ناراحت کنی. در نهایت، هر کسی باید مسئولیت هزینههاش رو بپذیره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
میشد همه این اتفاق ها رو با ملایمت بیشتری پیش ببری
البته اگر قصدت عزیز بودن تو خونواده شوهره
اگرنه که همین فرمون برو جلو
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊