2777
2789
من داداشم اردیبهشت میانگین 10 زده بود بدتر تازه تیرو عالییییییییییییییییی داد

وای واقعا عزیزم ؟

بعدش نهاییشون رو چیکار کردن؟ منظورم اینه ت خرداد هم تستی هم تشریحی کار میکردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا عزیزم ؟بعدش نهاییشون رو چیکار کردن؟ منظورم اینه ت خرداد هم تستی هم تشریحی کار میکردن؟

اره نهاییشم خوب داد اره تو خرداد مثلا 16 ساعت میخوند 3 ساعت تشریحی وزارتی میخوند 13 ساعت تستی بعضی از امتحاناتم چون از اول سال باز نکرده بود کتابو کلا بیدار میموند

اره نهاییشم خوب داد اره تو خرداد مثلا 16 ساعت میخوند 3 ساعت تشریحی وزارتی میخوند 13 ساعت تستی بعضی ا ...

خیلیم عالی اخه میخاستم بدونم من اگ ازالا بخونم میتونم نهایی رو عالی بدم و تیر هم خوب بدم دندون یا پزشکی بیارم 

خیلیم عالی اخه میخاستم بدونم من اگ ازالا بخونم میتونم نهایی رو عالی بدم و تیر هم خوب بدم دندون یا پز ...

اره صددرصد داداش منم پزشکی اورد تو هم بخون تمرکزتم بزار نهایی همراهش کنکورم مدیرت کن 

اره صددرصد داداش منم پزشکی اورد تو هم بخون تمرکزتم بزار نهایی همراهش کنکورم مدیرت کن

میشه راهنمایی کنید چیکار کردن این ده درصد رو پایشون قوی بوده که زدن؟بعد چیکار کردن خودخوان بودن یا با فیلم بعد نهایی ها رو تو موقع فرجه خوندم یا قبلش

میشه راهنمایی کنید چیکار کردن این ده درصد رو پایشون قوی بوده که زدن؟بعد چیکار کردن خودخوان بودن یا ب ...

ببین داداشم از هفته اخر اسفند اصلا شروع کرد قبلش سطحش تقریبا صفر بو حتی وقتی شرع کرد نمیتونست تست ریاضی حل کنه گگریه میکرد بعدش که شروع کرد روزی 16 ساعت 13 ساعت فیلم میدید درسنامه میخوند تست میزد اوایل بعدش اواخر دیگه فقط تست بود و ازمونارو هم کانون و ماز و همش تحلیل کرد با ویدیو های ماز پیش میرفت اما بستگی به استادش داشت با معروفا میرفت و 3 ساعت دیگه هم کتاب وزارتی میخوند کلمه به کلمه یعنی فولللللللللل بود دیگه بعد شب امتحاناتش دیگه از متن سوال مفهومی و انواع نمونه سوال میخوند و نزدیک نهایی که شدیم مثلا یک هفته مونده وبد این برنامه عوض شد از 16 ساعت 13 ساعت وزارتی بود 3 ساعت تستی بعضی اوقات حتی شبو برای نهایی بیدار بود