2777
2789
عنوان

🌵🌵🌵🌵🌵خواهرشوهر

3709 بازدید | 65 پست

سلام به شمایی که تاپبک منومیخونی..من که خودم با تاپیک های خواهرشوهری حال میکنم.

اقا بمن بگید چیکار کنم.قضیه ازاین قراره که من خواهر شوهری دارم که وقتی میرم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم بی محلی میکنه بهم اصلا یک کلمه هم بامن صحبت نمیکنه و تو حرفاش تیکه هست...مستقیم بمن چیزی نمیگه ولی تو حرفاش تیکه میپرونه ....خیلی بی محلی میکنه بهم ....منم بی محلی میکنم ولی میخوام مثل خودش منم تیکع بندازم.جلو من الکی با خواهرش از گردش و تفریح هاشون صحبت میکنن از خرید هاشون که مثلا حرص من دربیاد.حالا شما عزیزان بمن بگیدامروز که میخوام برم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرمم اونجاست مجرده و ۲۷ سالشه...با شوهرم خیلی خوبه بامن خیلی بده...و اینکه هیچ وقت بمن محل نمیده موقه عروسی ها هم من با مادرشوهرم میشینم چون اون میره تو یه صندلی دیگه با فکوفامیلاشون.مادرشوهرمم همش بلند میشه ازجاش من تنها میمونم و حس بدی پیدا میکنم.ماه دیگه هم عروسی داریم و موندم چیکار کنم.اخه باید تنها باشم.

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما چکار کردی خب که اون بهت بی محلی میکنه؟ همینطوری الکی که نمیشه مگه دیوانست

کلاازهمون اولش بی محلی کرد بهم هیچ کاری نکردم هیچ کاری....نمیدونم فک کنم ازرو حسادتشه اخه شوهرم منو دوس داره.احساس میکنم چشم دیدن اینکه داداشش یکیو اینجوری دوس داره رو نداره

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
خواهرشوهرمنم یکیشون بی محلی میکنه ولی من همچنان خوب رفتارمیکنم 

آفرین عزیزم به نظرم بهترین کار همینه چون اونا از حسادتشونه که ای کارا رو میکنن و بهترین کار اینه که اصلا بهش فکر نکنی و خودت نسبت شخصیت خودت رفتارت رو ادامه بدی نه نسبت به شخصیت اون و ای جوری ارامش زندگیت رو به هم نزنی

سلام عزیزم چرااا انقد این مسئله برات مهمه مگه خودت چی کم داری خرید ریخت و پاش یا بیرون رفتن یا مگه اصلا محتاج خواهرشوهرتی که انگار از اسمون افتاده نه عزیزم شما نه کمبود اینارو داری نه نیازی به توجهشون در ضمنچرا فکر می کنی تو عروسی یا هر مجلسی تو باید کنار اونا بشینی یه کم اعتماد به نفس داشته باش تنها بشین ولی کنار اونا نباش بزار اونا بیان سمته تو نه تو سمته اونا

راه دق دادن و بلد باشید.همیشه و در همه جا مرتب و اراسته و با ارایش حاضر شوید.طوری سلام علیک کنید ک انگار غریبه ان براتون.اصلا باشون گرم نگیر.باشون تعریف نکن.جوابشونو درحد اره یا نه بده.تو عروسیا و مجالس اونا از هرکی ک بدشون میاد شمابرید با اون طرف گرم بگیرید.رفتامدتون خیلی کم کنید.زیادم باشون شوخی نکن.البته راهکارهای من برای کسایی ک مارشور و خارشورشون خیلی بده نه اونایی ک خوبن😂😂😂😂😂

عزیزان برا تاپیکام گزارش بزنید
آفرین عزیزم به نظرم بهترین کار همینه چون اونا از حسادتشونه که ای کارا رو میکنن و بهترین کار اینه که ...

جدامن نمیتونم باهرکی مثل خودش باشم یه رودارم باهمه رفتاریکسان دارم مهم دل خودمه 

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز