2777
2789

ولی با همه زحمتا حس خیلی خوبیه که آدم یه کوچولوی ناتوان  را پرورش میده تا رشد کنه ،بزرگ بشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند سال ؟ بخدا بیچاره م کرده نه غذا میخوره نه میخوابه

بچها متفاوتن دیگه مثلا من پسرم از نوزادی عادتش میدادم به خواب و بیداری باخودمون. بغیر اونموقع که نوزاد بود که شب بیدار میشد دیگه مابقیش سر ساعت خواب و بیدار میشد... از الان که یکسالش سعی کن باهاش بازی کن خستش کن. نهارشو بده ظهر دو ساعت بخوابه.... شبم 9بخوابه... کلا هرموقع خوابید خودتم باهاش بخواب. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یک سال و سه ماه

با همه ی اون تفاسیر حاظری یک دقیقه بدون بچت باشی؟؟؟

مطمئنا که نه🥰

پس مادری یعنی همین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بچها متفاوتن دیگه مثلا من پسرم از نوزادی عادتش میدادم به خواب و بیداری باخودمون. بغیر اونموقع که نوز ...

باورت نمیشه انقدر بازی می‌کنه ده بار می‌ره بیرون فقط پارک اینور اونور اصلا شبا خودش می‌خوابه از خستگی 

ولی هزار و پونصد بار بیدار میشه