2777
2789
بچه ها رو فک کنم انقد باید بیدار نگه داشت تا بیهوش بشن صب زود بلن نشن

همین کارو میکنم ولی این بچه من از این قاعده مستثنا س بااینکه بیهوش میشه شب از یه ساعت بعدش مدام بیدار میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناموسا دوست دارم یکی دو روز برای خودم باشم 🤣🤣

عزیزم 😊 درکت میکنم خیلی سخت و طاقت فرساست به خصوص بیخوابی که کل امور و تحت تاثیر قرار میده

سعی کن شب ها غذایی که دوست داره بدی بخوره که شکمش سیر بشه و یکم بیشتر بخوابه و سر ساعت چراغ و خاموش کن تا کم کم براش جا بیفته 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خدایا آخه چرا کله سحرشش صبح چه خبره بگیر بخواب دیگه بچه

بخدا بیدار ک میش گرییییه میکن میگه منو ببرید بیرون ن خوب غذا میخوره ن خاب خوبی دار یک سال دوماهش پسرم . باید شیر شب نخور دیگ این صد بار تا صبح شیر میخاد انگار وابستش شده . حتی اگ تا ۱ شب هم نزارم بخابه باز ۶ صبح بیدار میش😒😒😒 دیروز دیگ ازدستش میزدم توسر خودم محکمممممم بعد ادامو درمییاورد 😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
همین کارو میکنم ولی این بچه من از این قاعده مستثنا س بااینکه بیهوش میشه شب از یه ساعت بعدش مدام بیدا ...

😂😂😂پیش فعاله فک کنم

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

بخدا بیدار ک میش گرییییه میکن میگه منو ببرید بیرون ن خوب غذا میخوره ن خاب خوبی دار یک سال دوماهش پسر ...

دقیقاااا پسر منم همینه.خسته م کرده واقعا بخدا نگم برات چقدر اذیتم واقعا دارم زجر میکشم ازین خواب مزخرف .

نمی‌دونم چیکار کنم پیشنهادی نداری؟ بیا ول کنیم بریم سر بزاریم به بیابون 

منم الان گریم گرفته

عزیزم 😊 درکت میکنم خیلی سخت و طاقت فرساست به خصوص بیخوابی که کل امور و تحت تاثیر قرار میدهسعی کن شب ...

غذا که کلا درست حسابی نمیخوره همه چی و تف می‌کنه بیرون همون شیر دوست داره که حسابی میخوره تازه ی مدت که خوب غذا می‌خورد بازم بیدار می‌شد انگار که عادت کرده به شیر

غذا که کلا درست حسابی نمیخوره همه چی و تف می‌کنه بیرون همون شیر دوست داره که حسابی میخوره تازه ی مدت ...

بله عادته 

طبق ساعت بهش غذا بده شاید زود زود میدی اونم میلش نمیکشه و زورش نکن دیگه بچه بزرگیه و چند وقت بعد باید از شیر بگیریش تا آخر عمر که نمیتونه شیر بخوره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
دقیقاااا پسر منم همینه.خسته م کرده واقعا بخدا نگم برات چقدر اذیتم واقعا دارم زجر میکشم ازین خواب مزخ ...

ننن من حتی یک بار رفتم داروخانه گفتم ک شربت خاب اور بده گفت سنش کمه ن😂😂ی مدت هرشب استامینوفت میدادمش بخابه😂ی مدت خورد دیگ بی اثر شد اثر نداشت😂😂 

من توخونه همش چرت میزنمم ظرفم میشورم چشام میرهه😕

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دقیقاااا پسر منم همینه.خسته م کرده واقعا بخدا نگم برات چقدر اذیتم واقعا دارم زجر میکشم ازین خواب مزخ ...

ببخشید عزیزم غذاچیا بهش میدی ؟؟ من فقط سوپ میخور غذاهای جویدنی نمیخور

بله عادته طبق ساعت بهش غذا بده شاید زود زود میدی اونم میلش نمیکشه و زورش نکن دیگه بچه بزرگیه و چند و ...

نه کلا دو وعده به زور میخوره در حد یه قاشق آخر سرم به خود زنی میرسم

نه کلا دو وعده به زور میخوره در حد یه قاشق آخر سرم به خود زنی میرسم

میفهممت منم دخترم همین طوری بود الان که سه و نیم سالشه تازه یکم بهتر شده

من برنج نرم با مرغ و این چیزام میدم کلا غذاهای خودمون یه مدت همش سوپ دادم نخورد دیگه

من هرروز باید سوپ درست کنم اونم ی روز میخوره ی روز ن😒 اگ غذههای خودمون رومیخورد کارم راحت بودااا نمیخوره خیلی هنر کنه دوقاشق برنج بعدش دیگ نمیخوره

من هرروز باید سوپ درست کنم اونم ی روز میخوره ی روز ن😒 اگ غذههای خودمون رومیخورد کارم راحت بودااا نم ...

همون دو قاشق خوبه دیگه خواهر جان. پسر منم یکی دو تا نهایت میخوره