2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم همسرم کم بود

295 بازدید | 15 پست

خانما امروز ازمایش اسپرم شوهرم بردم ازمایشگاه گفتن کمه.استرس دارم همسرم الان ۳ماه عمل واریکسل انجام داده کلی قرص خورده تو رابطه مون اسپرم اش زیاده اما الان ازمایشگاه گفت خیلی کم هست.به نظرتون ربطی به نتایج ازمایش داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم اسپرم که با چشم دیده نمیشه شما چطور فهمیدین تورابطه اسپرمش زیاده 

اونکه شما می‌بینید مایع منی هستش که حاوی اسپرم و ما چشمی نمی‌دونیم اون مایع چقدر اسپرم داره که 

امیدوارم که مشکلتون حل بشه و مامان بشی

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

باید ویتامین ها بخور تا عروق رگها باز بشه همراه غذا سیر خام با فلفل دلمه  بخوره عالیه  نابود کننده اسپرم الکل هست  مغزیجات خرما عسل عالیه 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

سلام دوست عزیز یکی از آشناها همسرش واریکوسل عمل کرد ازمایش اسپرم شد ۱۱ درصد ۱۱ چی چی میگن؟؟ طب اسلامی رو بهشون معرفی کردم داروها رو استفاده کردن خداروشکر ۶ ماه بعدش باردار شد (خانم هم کیست و تنبلی تخمدان داشت) اگه درمورد طب اسلامی اطلاعی نداری یسر تاپیکم بزن شاید بدردت بخوره

2790
2778
2791
2779
2792