سلام چتدروزه اب دهن قورت میدم گلودردمیگیره تاحالا اینجورنشده بودم اگر سرماهم خورده بودم روزاول گلودرد بعد تموم میشد و خلط و ابریزش واینا شروع میشد الان چندروزه گلوم ملتهبه قبلشم بچم فقط سرفهای خشک شدیدمیکردبدون هیچ علاااااائمی بنظرتون چمه چرک خشک کن بخورم ؟؟ یا دکتر برم چه دکتری باید برم که خوب نظر بده
عزیزم، ممکنه گلودردت ناشی از ویروس یا حساسیت باشه که به مرور زمان طول کشیده. اگر فقط گلودرد داری و علائم دیگهای مثل تب یا خلط نداری، ممکنه با چند روز استراحت و نوشیدن مایعات گرم خوب بشی. میتونی از غرغره آب نمک یا دمنوشهای گیاهی مثل آویشن استفاده کنی که تسکیندهنده باشه. اگه خیلی اذیت میکنی و علائم ادامه پیدا کرد، بهتره به متخصص ENT (گوش، حلق و بینی) مراجعه کنی تا دقیقتر بررسی کنه. مواظب خودت باش گلم، امیدوارم زود خوب بشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!