2777
2789
عنوان

بیکاری شوهر

329 بازدید | 16 پست

توروخدا دعاکنید شوهرم یه کارخوب گیرش بیاد یه معجزه بشه از بی پولی راحت بشیم.شاید دعای شما بگیره. خودم ک هرچی دعامیکنم انگار نه انگار... تازه باردارم شدم همش دارم غصه بیکاری میخورم ..بیچاره بچم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شرکت هایی کار نگهبانی سراغ نداری تهران؟

شرکتهای تولیدی زیادن مخصوصا سمت شمس آباد اکثرا جای خواب میدن

همه میخوان برن بهشت...ولی کسی نساخته بهشت...فقط همه میخوان برن...پس بهشتی وجود نداره
ایشالا که پیدا میکنه ولی عزیزم میدونستی الان شغل نداره کاش فعلا برای بارداری صبر میکردی

کار داشت‌. همیشه زمین پدرشو میکاشت. امسال یهو دیقه آخر رفت داد یکی دیگه اجاره. بارداریم هم نمیشد بندازم عقب چون ذخیره تخمدانم پایینه.... و به یائستگی نزدیک .بااینکه سنم کم. کلا همیشه بدبختی باهم میاد ...

کار داشت‌. همیشه زمین پدرشو میکاشت. امسال یهو دیقه آخر رفت داد یکی دیگه اجاره. بارداریم هم نمیشد بند ...

توی شهر خودتون جایی نیست که بگرده پیدا کنه؟

‌     هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه🤍