2789
عنوان

بیکاری شوهر

353 بازدید | 16 پست

توروخدا دعاکنید شوهرم یه کارخوب گیرش بیاد یه معجزه بشه از بی پولی راحت بشیم.شاید دعای شما بگیره. خودم ک هرچی دعامیکنم انگار نه انگار... تازه باردارم شدم همش دارم غصه بیکاری میخورم ..بیچاره بچم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ان شاءالله بزودی زود اتفاقی که منتظرشید رخ بده عزیزم .. خدا نی نی تونم حفظ کنه 😍😍😍😍 منم ۵ هفتمه 

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

چه شرکت هایی کار نگهبانی سراغ نداری تهران؟

شرکتهای تولیدی زیادن مخصوصا سمت شمس آباد اکثرا جای خواب میدن

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی؛جان که باید برود سفت به من چسبیده...

ایشالا که پیدا میکنه ولی عزیزم میدونستی الان شغل نداره کاش فعلا برای بارداری صبر میکردی

کار داشت‌. همیشه زمین پدرشو میکاشت. امسال یهو دیقه آخر رفت داد یکی دیگه اجاره. بارداریم هم نمیشد بندازم عقب چون ذخیره تخمدانم پایینه.... و به یائستگی نزدیک .بااینکه سنم کم. کلا همیشه بدبختی باهم میاد ...

کار داشت‌. همیشه زمین پدرشو میکاشت. امسال یهو دیقه آخر رفت داد یکی دیگه اجاره. بارداریم هم نمیشد بند ...

توی شهر خودتون جایی نیست که بگرده پیدا کنه؟

‌     هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه🤍

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز