2777
2789
عنوان

کله پاچه راس میگن ضرر داره

130 بازدید | 14 پست

۴ ساله نگرفتم حالا پسرم دید تو قصابی گف مامان اینا چین خیلی ناراحت شدم گفتم من چرا یادم نبوده برا پسرم بگیرم.بیشتر قلمه و گوشت ابگوشتی میخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردار بودم ۱۶تا خوردم تقریبا ماهی یه بار میپزیم

چربه ها، مواظب کبد و اینا باشید چربی خون میگیرید خدایی نکرده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

والا یبار که ضررنداره برا کسی که چربیش بالایه میگن نخوره برا قلبش ضرر داره ما نمی‌بینیم که بخوریم واگرنه بخر برام هرچی ضرر داشت پاخودم قیمتش خداتومنه یک دست کله پاچه 1میلیونو 550هزارتومنه فقط باس نگاش کنیم تا بخوریم اگر هزینش داری بخر بزار بچه بخوره حالشو ببره بناگوش وزبونش بخوره دیگه هرروز میگه برام بخر

چون کلسترول و چربی بالایی داره، برای بعصی افراد مضره. ولی در حد سه-چهار بار در سال، ضرر نداره، بلکه مفید هم هست و منبع خیلی خوبی برای آهن هست

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دکترا میگن خود کله پاچه بد نیست میگن ابش ضرر داره دیگه در حد سالی دو سه بار میشه خوردحالا بماند خودم ...

آبش مقوی نیست برای غضروف و استخون ؟ چون گوشت توش پخته شده میپرسم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
والا یبار که ضررنداره برا کسی که چربیش بالایه میگن نخوره برا قلبش ضرر داره ما نمی‌بینیم که بخوریم وا ...

اخه جالبه کله پاچه و دل و جگر و سیرابی و اینها اضافات گوسفنذه و نباید اصلا قیمتی داشته باشه اما از خود خوراک گوشت گرونتر درمیاد ، نظارتی نیست متاسفانه انگار 

آبش مقوی نیست برای غضروف و استخون ؟ چون گوشت توش پخته شده میپرسم

نمیدونم حقیقتش 

ولی یادمه یه پزشکی چند سال پیش میگفت ما میگیم زیاد نخورین منظورمون اون اب چرب هست وگرنه خودگوشتش مسئله ای نداره تازه خاصیت هم داره 

نمیدونم حقیقتش ولی یادمه یه پزشکی چند سال پیش میگفت ما میگیم زیاد نخورین منظورمون اون اب چرب هست وگر ...

مرسی🙏🏻🌸