2777
2789
عنوان

معتاد بدبخت

332 بازدید | 20 پست

شوهر من 

✳️عرق می‌کنه زیاد

✳️چیزای شیرین زیاد میخوره

✳️شاد و شنگوله اما با کوچکترین ناملایمت، یهو قاطی می‌کنه فحش میده داد میزنه (جوری که پرهات می‌ریزه از واکنشش)

✳️آب زیاااااااد میخوره اما از چایی بدش میاد

✳️شکمش به شدت بزرگ شده

✳️پوستش کدر هست

✳️هیچوقت حوصله نداره. اگه صحبت کردن باهاش بیشتر از ۵دقیقه طول بکشه، حوصلش سر می‌ره.اکه صحبت ۱۰دقیقه بشه، قاطی می‌کنه

✳️عاشق پنهانکاری کردنه. دروغ هم گهگاهی میگه

اینا علائم فرد معتاده یا نه؟

فرد معتاد چایی پررنگ تلخ میخوره . 😑 

با نبات .

افسردگی شدید همراه با روانی بودن داره شوهرت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرد معتاد چایی پررنگ تلخ میخوره . 😑 با نبات .افسردگی شدید همراه با روانی بودن داره شوهرت

چایی خیلی کم میخوره. اما اگه بخوره، فقط پررررررنگ میخوره. من همیشه کمرنگ میارم، می‌بره پررنگش می‌کنه.طوری که مزه زهرمار میده.

روانی که هست.اما با توجه به علائم بدنش میخواستم بدونم معتاد هم هست یا نه

نه بابا بیچاره قلیون بکشه یه پوک خفه میشه انقد سوسوله بچه .گیر الکی نده خواهر برو بخواب شیطونو لعنت ...

گیر الکی نیست. پنج ساله درگیرم 

هرکاری میکنم، رفتارش درست نمیشه.حتی روانپزشک رفتیم خوب نشده. قرص های روانپزشکی رو هم نمی‌خورد. حقوقشم ازم پنهون می‌کنه. تو باشی شک نمیکنی؟

گیر الکی نیست. پنج ساله درگیرم هرکاری میکنم، رفتارش درست نمیشه.حتی روانپزشک رفتیم خوب نشده. قرص های ...

سلام همیشه خواب آلود هست و چرت میزنه؟

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
گیر الکی نیست. پنج ساله درگیرم هرکاری میکنم، رفتارش درست نمیشه.حتی روانپزشک رفتیم خوب نشده. قرص های ...

ببین شوهر منم مودی هست یوقت میشه فرشته یوقت میشه شمر به خدا مردا کلا اخلاق درستی ندارن

حقوق را که اکثر شوهر ها پنهان می کنند یا واقعیت را نمی گن ،معتاد زیاد میخوابه،اینمورد را بررسی کن