2777
2789
عنوان

امتحان شبه نهای زیست یازدهممم

119 بازدید | 8 پست

فصل ۱ تا ۶ خوبه اوضاعم خیلی بد نیست، بجز اواخر فصل ۵. خلاصه مرور میخوان دیگه. ولی فصل ۷ رو تازه درس دادیم تا حالا نخوندم. یعنی الان هرچی میخونم جدید جدیده و هیچ ذهنیتی ندارم. امروز از ظهر که از مدرسه برگشتم فصل ۶ رو بستم. تو رو خدا بگین که میتونم تو این دو روز بقیه‌ی فصل ها خصوصا فصل ۷ لعنتی رو سر و سامون بدم. قراره این امتحان مستقیم نمره‌ی مستمرمون بشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

تو رو خدا راهنماییم کنین. پیشنهادی، سرزنشی، نظری، حرفی، چیزی. من معدلم بالای نوزدهه همیشه این ترم دوم امسال یکم اوضاع زیستم به هم ریخت..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یازدهم بودم از فصل ۷ خیلی کشیدم

خوشبختانه برا ما مستمری حساب نمیکنن دوازدهمم پارسالم نکردن

آره میتونی نگران نباش کاش دغدغه تو برا من بود

کنکور😂

یاشاسین تمام توتلر(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤

تهران هستی؟ این امتحان سراسریه یا فقط مدرسه خودتون دارین

نه تهران نیستم. ببین شبه نهایی سوالاتش کشوریه، امسال از ۳ درس زیست و شیمی و فارسی برگزار میشه. آمادگی امتحان نهایی. ولی مدارس و دبیرا به اختیار خودشون میتونن برگزار نکنن

گلم، چون زمان محدوده و فصل ۷ هنوز خوندی، باید تمرکز کنی روی مرور فصل‌های قبلی تا مطمئن بشی مطالب رو خوب یاد گرفتی. فصل ۷ رو هم میتونی با استفاده از خلاصه‌نویسی و حل سوالات نمونه سریع‌تر بفهمی. حتماً وقت بذار برای تمرین سوالات تستی از فصل ۷ و مرور فصل‌های قبلی. همه‌چی به تلاش این دو روز بستگی داره. به خودت اعتماد کن، همه‌چیز درست میشه. موفق باشی عزیزم!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!