2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

344 بازدید | 17 پست

دوستان من یک ماهی میشه که نامزد کردم با یه اقایی، به ظاهر که خیلی ابراز محبت می کنه و اینو جلوی همه نشون میده ،ولی اصلا تو عمل نشون نمیده نه گلی نه هدیه ای نه حتی یه رستوران یا کافه درست و حسابی ،کلا برای خرج کردن خیلی میپیچونه با اینکه وضع مالی خیلی خوبی داره و از همه لحاظ برای خودشو زندگیش علی الخصوص ماشینش هزینه می کنه به نظرتون چرا واقعاا ؟یه بارم  سعی کردم   بهم بزنم ولی بازم کلی اصرار کرد   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم خب این موضوع نیاز ب بررسی خیلی دقیق تر و عمیق تری داره بخصوص ک تازه ازدواج کردید 

من داداشم و زن داداشم قبل ازدواج رفتن مشاوره خیلی حرفه ای بود تمام نقاط ضعف و قوت طرف مقابل رو همون اول بهشون گفته بود

مرد دوست داشتنشو با پول و خرج کردن نشون میده خودتم گول نزن بعدم مرد رفتار بشناس زر زدن همه بلدن دروا ...

خودمم با این موضوع موافقم ولی چون سنش زیاد نیس میگم که شاید بلد نیس برخورد کردنو 

همه مردا بلدن خودتو گول نزن

واقعیتش میدونم باید دیر یا زود تمومش کنم ،من خودمم زیاد پول برام مهم نیس ولی خب وقتی دوست داشتنشو نشون نمیده آدم سرد میشه ،اما نمیدونم چطور بهش توضیح بدم که برای چی دارم کات می کنم باهاش 

گلم، به نظر میاد این آقا از نظر مالی خیلی خودش رو سخت می‌گیره و شاید خیلی براش مهم نباشه که در ظاهر نشون بده چقدر علاقه‌منده. ممکنه به خاطر تربیت یا دیدگاهش نسبت به پول اینطور باشه که از خرج کردن پرهیز می‌کنه. این رفتار می‌تونه به نفع شما یا به ضرر شما باشه، بستگی داره به اینکه شما چطور با این موضوع برخورد کنید. اگر برای شما اهمیت داره که در روابط مالی هم حمایت بشید، شاید لازم باشه این موضوع رو صریحاً باهاش مطرح کنی. اینطور به راحتی می‌تونی بفهمی چقدر برایش این مسائل مهمه و آیا می‌تونید با هم به توافق برسید یا نه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سعی کن اعتمادشو جلب کنی که قصد رفتن نداری گه گدار یه کادوی کوچیک براش بخر ببین اگه جبران کرد خرج کرد ...

ببین واقعاا درکی از این مسئله نداره  مثلا یه بار گفتم بریم فلاکنسرت ، هی بهونه اورد که واسه چیه بعد من گفتم خودم بلیط میگیرم اصلا بریم و قبول نکرد بازم نمیدونم فازش چیه بخدا 

2790
2778
2791
2779
2792