2777
2789
عنوان

آی وی اف

120 بازدید | 16 پست

۱۷روز دیگه انتقال دارم قبل و بعد ای وی اف چیکار کنم؟؟

اولین انتقالم مثبت شد ولی قلبش تشکیل نشد 

غذاهایی که بعد و قبل ای وی اف خوبه میگین دوستان

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

میتونم هزینه آی وی اف و بدونم؟

من سال ۴۰۲تخمک کشی کردم تو مرکز ناباروری ارمغان مشهد دکترمم هما اسکوئیا ۳۵در اومد برام  

هر بار هم برم انتقال بدم ۸تمن برا انتقال و ۴ت داروهاش 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که دامنت سبز شه گلم به زودی نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری ممنونم که گفتی

مرسی عزیز دلم 

فداتم ❤️

انشالله خدا بحق امام رضا بهت ۲ قلو ببخشه

ممنون خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺

آرامش و توکل بر خدا یقینا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه برسه به ی موجود 

شکمتو با روغن زیتون تا روز قبل انتقال یا سیاه دونه چرب کن و ی مپلاستیک بذار روش شبا 

اگه میتونی بادکش کن

آب رو بجوشون بخور

از سردیحات پرهیز کن قبل انتقال

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرامش و توکل بر خدا یقینا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه برسه به ی موجود شکمتو با روغن زیتون تا ...

چشم مرسی عزیزم بعد انتقال باید چیز خاصی بخورم یا نه گرمیجات بخورم یا سردی

ببخشید عزیزم این سری قراره داروی جدیدی بهتون بدن؟ دفعه قبل بعد انتقال چه داروهایی بهتون دادن؟ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

بیشتر ببینید
ببخشید عزیزم این سری قراره داروی جدیدی بهتون بدن؟ دفعه قبل بعد انتقال چه داروهایی بهتون دادن؟

دفعه قبل امپول دور ناف و عضلانی داشتم با شیاف پروژسترون و ی قرص دیگه که یادم نیست 

الانم که گفت روز اول که پریود شدی بیا رفتم قرص واژینال جیناتی داد شبی دوتا استفاده میکنم استرادیول دو میلی گرمی داد دوتا صبح دو تا شب و یه قرص دیگه که صبح میخورم بعد گفت ده روز دیگه بیا که داروی جدید فک کنم بده بیستم باید برم و بیستو هفتم هم انتقال میدم به امید خدا 

ادویه نخور گرمیجات نخور استراحت نسبی داشته باش

مرسی گلم❤️

دفعه قبل امپول دور ناف و عضلانی داشتم با شیاف پروژسترون و ی قرص دیگه که یادم نیست الانم که گفت روز ا ...

آها خیلی ممنون عزیزم که نوشتی ❤️ ان شاء الله به سلامتی انتقال بدین و با خبر خوش بیاید و بارداری خوبی داشته باشین 😘

لوبیا سبز بخارپز یا آبپز با نمک و فلفل، آب و نشاسته،کله پاچه روز قبل، بعدشم گرمی نخورین و پای مرغ تو غذاها میگن خوبه

من اینا رو دفعه قبل استفاده کردم 

یکی از کاربرا قبلا تو یه تاپیک دیگه یه لیست فرستاده بود کپی میکنم اینجا ببینید

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

بیشتر ببینید

لیست غذاهای بعد انتقال

💝💝💝💝💝💝

مویز روزی 12عدد🧡فالوده یه پیاله کوچولو 🧡صبحانه فرنی با ارد برنج طرز تهیه اردر برنج با شیر مخلوط کرده مثلا 3قاشق ارد یه لیوان شیر با یه قاشق شکر هم میزنیم رو گاز تا غلیظ شه میتونید،اخر چند تا بادومم بهش اضافه کنید 🧡ماکارانی🧡مربا به 🧡کمپوت سیب❤️کمپوت گلابی❤️لوبیا پلو همرا با پای مرغ وگوشت❤️اب انار روزی 1لیوان❤️جوانه گندم همراه باماست روزی یکه قاشق چای خوری❤️دوستان سعی کنید موقع خوردن غذا ها یک قاشق روغ زیتون اضافه کنید ❤️شیر ونشاسته طرزتهیه 1لیوان شیر را همرا 3قاشق نشاسته همزده روشعله گذاشته دراخر دوقاشق شکر اضافه کرده ونوش جان❤️ماهیچه همرا برنج❤️بخاطر یبوست کاهو وسبزی ریحان وزیتون مصرف شرد❤️استانبلوی با سیب زمینی وپای مرغ پخته شود❤️قیمه با پای مرغ پخته شود البته لپه 1روز قبل خیس بخورد داخل یخچال❤️کوکوسیب زمینی❤️نرگسی لوبیا سبز طرزتهیه لوبیاها راخورده کرده همراه پیاز سرخ کرده اب اضافه کرده تا بپزد بهتره در اب 3عدد پای مرغ انداخته شود وزمانی که اب لوبیا خشک شد در ارید ودراخر چند عدد تخم مرغ شکسته داخل لوبیا ها نوش جان❤️انتقالیا زردچوبه نخورید ضرر داره❤️سوپ قلم مصرف شود❤️شیر سویا ❤️مرغ به صورت جوجه بدون زعفران❤️روزی 10تا بادام❤️کمپوت خانگی هودتون درست کنید داخل ابش نشاسته کمی اب بریزید نوش جان❤️ویتامین دی 3وای 2ماه قبل انتقال فراموش نشه❤️خورشت لوبیا سبز طرز تهیه لوبیا ها راکمی بزرگتر خورد کرده با پیاز یا گوشت یا مرغ تفت داده رب وکمی نمک اضافه کرده 4تا پای مرغ داخلش انداخته تا پخته شود همراه برنج نوش جان❤️سعی کنید خیلی سردی نخورید چون دل پیچه میگیرید اگر دل درد داشتید یا دچار لکه بینی شدید شیر با نبات بجوشونیی عالیه❤️کمپوت مغازه کیک اینا مصرف نشه فقط خانگی چون اسید سیتریک داره هرچی اسید سیتریک داره نخورید بعد انتقال خودتون کیک بپزید برا خودتون❤️شربت تخم شربتی برا یبوست عالیه❤️سوپ پوره سیب زمینی❤️حتما روزی یک قاشق روغن زیتون بخورید❤️روزی 4تا انجیر در اب خیس کرده ومیل کنید❤️ابگوشت بدون نخود ولوبیا جای نخود لوبیا 3تا پای مرغ همرا با 3تا سیب زمینی گوشت بریزید❤️کته همرا کباب با سیب زمینی طرز تهیه اول گوشت با پیاز ورز داده بعد کف مایتا به بچینید بعد سیب زمینی حلفه کنید بزارید روش 2لیوان اب رب نمک 4تا پای مرغ زیرشو کم کنید نصف شد ابش وغلیظ شد نوش جان❤️سمنو❤️اناناس روزی یک ورق ❤️جگر کله پاچه دل قلوه هویج وقارچ به هیچ عنوان مصرف نشود❤️همرا غذاتون سالاد کاهو بخورید❤️ابغوره زرشک زعفران دارچین ممنوع❤️سعی کنید پنیر نخورید صبحانه جاش مربا به با مربای سیب یا مربا گلابی مصرف کنید❤️خوراک طرز تهیه پیاز با مرغ تف داده بعد سیب زمینی نگینی خورد شده اضافه کرده بعد لوبیا سبز را بعد رب ونمک و5تا پای مرغ اب میریزید سر مواد تا پخته شود ❤️دوستان دقت کنید هرجا لیست گفتم لوبیا منظورم لوبیا سبزه فقط❤️به هیچ عنوان باقالی تن ماهی وشوید مصرف نکنید❤️

بیشتر ببینید