2777
2789
نشی که نیازت داریم تاپیک آخر خودت رو دیدم اتفاقی که بلاتکلیف بودیتکلیفت مشخص شد؟

عزیزمی

آره الان بهت گفتم امیدوارم برات سخت نگذره بخاطر این بود ک یاد خودم افتادم من 7ماه مرده بودم ب معنای واقعی الان خوشم اومد ازت خیلی قوی هستی برعکس من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمیآره الان بهت گفتم امیدوارم برات سخت نگذره بخاطر این بود ک یاد خودم افتادم من 7ماه مرده بودم ب ...

میدونی من ناراحتیم کلا هر چند شب یکبار در حد  یک ساعت میشه بعدش برمیگرذم میگم اون خر کیه من براش گریه کنم🤣🤣🤪

خودمم آدم خیلی مغروریم اصلا خودم رابطه رو گفتم تموم کنیم اونم انگار از خدا خواسته بود

میدونی من ناراحتیم کلا هر چند شب یکبار در حد یک ساعت میشه بعدش برمیگرذم میگم اون خر کیه من براش گری ...

😂😂عالیه باز بنازمت

من خیلی طولانیه داستانش ولی خلاصش اینه آدم خوبیه امنه می‌دونی چی میگم آدم من اون هست ن کسی دیگه🥲

اون تایمی ک نبود فقط مامانم می‌دونه چی کشیدم حتی کمرم شکست نتونستم راه برم بخدا از غصه اینطور شدم خدا میدونست ک بهم برش گردوند🥺

😂😂عالیه باز بنازمتمن خیلی طولانیه داستانش ولی خلاصش اینه آدم خوبیه امنه می‌دونی چی میگم آدم من اون ...

خداروشکر عزیزدلم 

خیلی خوشحال شدم براتون ایشالا قسمتتون ‌وصال باشه