2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدتیه سرده پیام نمیده ، زنگ نمیزنه اصلا ، خسته شدم از نبودنش ،پیامش دادم میخوای بری بگو میخوای نباشی بگو ، فقط گفت سلام احتاج دارم ریکاوری بشم اصلا نفهمیدم یعنی چی چکار باید بکنم

مدتیه سرده پیام نمیده ، زنگ نمیزنه اصلا ، خسته شدم از نبودنش ،پیامش دادم میخوای بری بگو میخوای نباشی ...

میخواد بره فقط رودروایسی داره باهات تمومش نمیکنه 

از طرف دیگه گرم میشن که با ما سرد میشن خواهر 

میدونی دیگه امیدی نیست به اینکه دوباره بخواد اون لحظات تکرار بشه چون دوستم نداره

عزیزممم خودشم اینو گفت؟!! نمیتونم بگم ریلکس کن چون واقعا سخته و این غمه توئه آدم باید با غمش کنار بیاد🥲🫂

عزیزممم خودشم اینو گفت؟!! نمیتونم بگم ریلکس کن چون واقعا سخته و این غمه توئه آدم باید با غمش کنار بی ...

نه ولی یه حرفایی زد که از دشمنم میشنیدم دردش کمتر بود تا کسی که فکر میکردم دوستم داره 

حداقل اگه بدون توهین از هم جدا میشیدیم کمتر میسوختم تا تحقیرم کنه

میخواد بره فقط رودروایسی داره باهات تمومش نمیکنه از طرف دیگه گرم میشن که با ما سرد میشن خواهر

دورت بگردم چرا رو دروایسی وقتی چند بار گفتم صادقانه بگو میگه حالم بده حالم خوب نیست اخه بی معرفت من داغون ترم😭

اینطور حداقل میتونی ازش متنفر شی راحت تر ترکش کنی

میگم اره ازش متنفرم الانم اگه برگرده دیگه نمیخوامش 

فقط دلتنگ اون حسی ام که یه دوران فکر میکردم یه نفر پشتمه و میتونم بهش تکیه کنم