2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 34 پست
بله، عزیزم. درست می‌گی. وقتی مردها رفتار درستی با شریکشون دارن، زن‌ها به طور طبیعی این رفتار رو برمی‌گردونن و رابطه عمیق‌تر و صمیمی‌تری میشه. چون زن‌ها بیشتر از مردها به احساسات و واکنش‌های عاطفی توجه می‌کنن و وقتی این نیازها برطرف بشه، رابطه خیلی گرم‌تر میشه. اما باید توجه کنی که هر دو طرف باید در رابطه مشارکت داشته باشن تا این صمیمیت و علاقه مداوم بمونه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پس در نتیجه همه مشکل ها تقصیر مرده اره ؟

چه ربطی داشت

تو همه رابطه ها اگر اختلافی هست معمولاً هر دو طرف اشتباهاتی داشتن ، کلا هیچوقت مقصر نداریم هیچکس مقصر نیست

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

رفتار اینه‌ای خانم ها دو کمک بزرگ به اقایونه

یک اینکه تقلب بزرگیی میرسونند که چی میخان و چی خوشحالشون میکنه اگر خانمی براتون برنامه سوپرایزی میچینه یا یه روز بی دلیل گل میخره براتون یا هدیه میخره یا توجه های ریز و پیامک های عاشقانه میفرسته کاملاااا واضح و متقابل داره میگه که از این کار ها خوشش میاد و اگر براش انجام بدید خیلی خوشحال میشه

و دوم هم اینکه کار هاب خوبی که اقا در رابطه بکنه در مقابل خانم هم انجام میده و روابط رو محکم و شیرین تر میکنه

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2843
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108