2777
2789
عنوان

سوتی بدی دادم

157 بازدید | 13 پست

دستیار یه دکترم امروز منو یه دستیار دیگه با همراه مریض داخل بودیم برگشت دکتر بمن گفت دندونای اسباتو بزار رو هم بخند مریض ببین انجام بده مثل تو یاد بگیره قالب بگیرم منم خجالت کشیدم جلو اونهمه گفتم نمیتونم 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐دکترم به همراه مریض گفت انجام بده

کورد✌️

نه بابا چه سوتی بهش فکر نکن خب راحت نبودی که انجام ندادی

الان دکتر یه وقت فکر نکنه دندون ندارم یا دندونام مشکل داره از غروب برگشتم دارم دیوونه میشم من اصلا دلم نمیخواد اینجوری معذب میشم خب 

کورد✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حساسی. مگه مردم دهن ودندون ندارن

اره افرین خیلی حساسم ولی ببخشید وقتتم میگیرم هی حس کردم دکتر انگار تحقیرم کرده خب لبو لوچه خودتو بنداز بیرون چیکار من داری ببشعور مگ موش ازمایشگاهم من خوب کردم انجام ندادم حتی خندیدم دهنمو باز نکردم

کورد✌️

میدونی‌من تازه از خونخ بیرون رفتم اصلا تو اجتماع نبودم برای همین‌تحت فشارم

معلومه. تواجتماع نباید خیلی حساس باشی وگرنه داغون میشی هر وقت از چیزی دلخور شدی با خودت بگو حالا ولش کن ذهنت آزاد میشه