2777
2789
عنوان

بیماری من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 34 پست
دیگه واقعا موندم تو این گرونی هرچی درمیاریم میدم به دکترایی که حتی تشخیص نمیدن دردم چیه😔

یه سر هم پیش یه روانپزشک برو ضرری نداره که 

من همه این مسیر ها رو رفتم خیلی سخته 💔 

درد عصبی بدنم راستش با یک توسل خوب شد و خیلی‌ وقته خبری ازش نیست 

البته که خب داروی اعصاب هم مصرف میکنم 

با اینکه الان حتی به اندازه چند ماه پیش هم اعتقاداتم قوی نیست اما این تجربه شخصی خودم بوده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سر هم پیش یه روانپزشک برو ضرری نداره که من همه این مسیر ها رو رفتم خیلی سخته 💔 درد عصبی بدنم راس ...

میدونی من دردهام منشا داره ولی این حجم از درد که به دارو هم مقاومت نشون میده خیلیه.نمیدونم شاید واقعا نیاز باشه روانپزشک برم

سلام. متوجه بیمارتون شدید؟ احتمالا نوعی رماتیسم هست. زن برادر منم اینطوری شد. باید برید پیش دکتر رماتیسم و مفاصل. اصلا نگران نباشید. با دارو کنترل میشه و بعد از مدتی هم خوب میشه. 😊

سلام. متوجه بیمارتون شدید؟ احتمالا نوعی رماتیسم هست. زن برادر منم اینطوری شد. باید برید پیش دکتر رما ...

سلام عزیزم.من پیش دکتر روماتولوژی هم رفتم و آز رماتیسم دادم خداروشکر نداشتم.ولی دکتر مغز واعصاب تشخیص دادن فیبرومیالژیا دارم(سندرم درد مزمن) وففط دکتر ماهر میتونه از علائم تشخیص بده.