2821
2789
عنوان

بیماری من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی از لحاظ روحی شاد وآروم بودی هم درد داشتی؟

ببین من که چند ساله انگار اصلاً هورمون شادی دیگه تو بدنم ترشح نمیشه انقدر غمگینم 

اما شروع این دردها جایی بود که من هیچ مشکلی نداشتم اتفاقاً اون روز ها خیلی‌ امید داشتم و حالم خوب بود 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

عزیزم یکی از فامیلامون اینجوری بود که با طب سنتی درمان شد منم خودم کمردرد داشتم درمان شدم کارشون آنلاینه اگه دوست داشتی بگو شماره شو بدم بهت باهاش صحبت کنی 

آره عزیزم ممنون میشم لطف کنی بدی شمارشو

از من میشنوی اصلاً سراغ طب سنتی نرو 

این مسیر رو رفتم که میگم 

نه تنها دردی ازم دوا نکردن بلکه مشکل دیگه هم برام ایجاد کردن 

همشون هم خیر سرشون یه استاد یا دکتر پشت بند اسمشون بود 

طب سنتی برای پیشگیری شاید خوب باشه اما برای تشخیص و درمان به هیچ وجه خوب نیست عزیزم

شما اولین جایی که بری این حرف رو میشنوی : وای چقدر بلغم بدنت بالاست 

از اینور بلغمت زده بالا از اونور فلان چیز زده بالا 

این رو نخور اون رو نخور ( در واقع هیچی نخور)

با کلی داروی گیاهی 

حالا باز خودت خواستی امتحان کن عزیزم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

از من میشنوی اصلاً سراغ طب سنتی نرو این مسیر رو رفتم که میگم نه تنها دردی ازم دوا نکردن بلکه مشکل دی ...

دیگه واقعا موندم تو این گرونی هرچی درمیاریم میدم به دکترایی که حتی تشخیص نمیدن دردم چیه😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز