2777
2789
سلام دقیقا اومدم همین پیشنهاد را بدم استاتر امتحان کن ارزشش را دارهشکر کن برای داشته طرف مقابل اولش ...

همین که شکر نعمت های خودش رو کنه خیلی با ارزشتر و زودتر نتیجه میبینه بنظرم

مثلا واسه سلامتی واسه خانواده واسه حرف زدن دیدن شنیدن حس کردن بو کردن و کلی چیزایی دیگه اونموقع دنیا رو یجور دیگه میبینه و حسادت نمیکنه که هیچ تازه براش خوشحالم میشه

عاشق نوتلام🍫❤️

آخه نداشتن اون چیز خیلی منو اذیت می‌کنه

ان شاالله به دست میاری 

ببین ی راه واسه جذب و پیشرفت همین مقایسه هست 

اما اما اما 

نباید با دبگران خودت را مقایسه کنی 

باید الانت را با گذشته مقایسه کنی و تلقین کنی که الان شرایط بهتره،مثلا بگو خدایا شکرت که روزیم بیشتر شده ،ولو صد تومن بیشتر شده باشه 

اگر بگی بدتر شده،خلق و جدب بعدی،شرایط بدتر از الان هست 

ببین از خودم نمیگم اینها را توی دوره برکت استاد علی مقدم شنیدم

🌺 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همین که شکر نعمت های خودش رو کنه خیلی با ارزشتر و زودتر نتیجه میبینه بنظرممثلا واسه سلامتی واسه خانو ...

خوب این راه حل برای درمان حسادت هست 

دیگه شکر برای نعمت های خودش که قطعا باید انجام بده ،همه باید شکر کنیم

🌺 
پس نباید بگم بدتر شده مثلا ؟ چیزای منفی ینی نگم

الان هرجا بری میگن یادتونه چقد ارزونی بود،چقد خرید می کردیم،با درامد اون موقع فلان مقدار طلا میشد خرید،الان چی؟

و خیلی حرفهای اینمدلی 

اینها باعث بدتر شدن اوضاع میشه

اگر مقایسه می کنی باید بگی بهتر شده 

ابن بهتر شدن را هم مقداری در نطر بگیر که ذهنت بپذیره بعد کم کم بیشتر کن 

مثلا بگو اندازه ده روز جوانتر شدم 

نگو ده سال ،بگی ده سال ذهن مقاومت میکنه اما ده روز را می پذیره

کلا دوره های استاد علی مقدم و برای شروع دوره شهد و شکر ( شکر گزاری ) را پیشنهاد میدم 

🌺 
دست خودم نیس

فقط خودت اذیت میشی وقتی اینجوری شدی بگو بمن چهه بخدا ادم ذهنش اروم نمیشه وقتی حسودی میکنه و دیگران هم میفهمن کاری به زندگی کسی نداشته باش پیگیرشون نشو اگرم دیدی کسی چیزی خرید یا کاری کرد بگو انشالله منم یه روزی بهترشو میخرم‌ 

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

فقط با شکر گزاری برای داشته های خودت و دیگران،حسادتت را درمان و نعمت را تو زندگیت افزون کن

حسادت  هم خود ادم را می سوزونه و هم زندگی را 

حسادت عین ناشکری هست 

وقتی با فرمول شکرگزاری می تونی شیرین زندگی کنی،نزار حسادت همه چیز را تباه کن 

این را خواهرانه گفتم 

موفق باشی ❤️

🌺 
فقط خودت اذیت میشی وقتی اینجوری شدی بگو بمن چهه بخدا ادم ذهنش اروم نمیشه وقتی حسودی میکنه و دیگران ه ...

دقیقا استاد هم در دوره ی کیمیای ذهن خیلی تاکید دارن که به کسی فکر نکنید 

چون انرژی ذهن که باید برای خودتون خلق کنه را از دست

می دید

مثلا  برگشتن از عروسی و به لباس بقیه فکر کردن یعنی هدر دادن انرژی ذهنی 

انقد این دوره ها عالی کاربردی و جذابن که ادم حیفش میاد یک لحظه را برای فکر کردن به دیگران از دست بده

🌺 
دقیقا استاد هم در دوره ی کیمیای ذهن خیلی تاکید دارن که به کسی فکر نکنید چون انرژی ذهن که باید برای خ ...

اره بخدا اصلا مگه کجای زندگیمونن یا کجای زندگیشونیم ک بهشون فکر کنیم هرکیم هرچی داره لابد تلاش کرده دیگه ما چرا زورمون بیاد بعد اصلا ادم خودش خیلیییی اذیت میشه 

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤