2777
2789
بعد اصلا حساب نمیکنن دیوار هزینه ارسال داره تو با یه عکس داری خرید می‌کنی حالا خو تو مغازه وایسادی د ...

من اصلا از دیوار خوشم نمیاد

همه تو دیوار دنبال مفت بری هستن

فقط جنس بنجل داره

مردم ما فقط رقم براشون مهمه،جنس و کیفیت مطرح نیست

بچگانه و اسپرت++وای آره!میخوام بعضی هارو خفههه کنم

گفتم اگه زنونه کار می‌کنی بهت آدرس پیج بدم 

قیمت های بسیار مناسبه و جنس عالی داره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا از دیوار خوشم نمیادهمه تو دیوار دنبال مفت بری هستنفقط جنس بنجل دارهمردم ما فقط رقم براشون مه ...

اتفاقا جنس رو میفهمن

ولی درک ندارن که برای جنس خوب باید هزینه کنی 

می‌خوان جنس خوب رو با قیمت جنس بنجل بخرن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

گفتم اگه زنونه کار می‌کنی بهت آدرس پیج بدم قیمت های بسیار مناسبه و جنس عالی داره

تصمیم دارم زنونه هم بیارم

چون بنظرم سودش بیشتره

++الان چون اطرافیان همه زنونه دارن،تو کار بچه زدم

اما مردم شعور ندارن،هرررچی میگم با خوراکی وارد نشین،نمیفهمن

گه زدن به لباسام

فروشم کم بود،جنس کثیف هم رو دستم گذاشتن

خدا ازشون نگدره

ادرس هارو بده،نگاه میکنم

تصمیم دارم زنونه هم بیارمچون بنظرم سودش بیشتره++الان چون اطرافیان همه زنونه دارن،تو کار بچه زدماما م ...

اره منم الان یه عالمه لباس دارم که زده دارن یا کثیف شدن چون شعور نداشتن دست کثیف نزنن یا اصرار میکردن باید پرو کنیم منم چون نمی‌خواستم ببرن و پس بیارن اجازه میدادم نهایت گیر میکرد به بند کیفشون یا چوب لباسی و در کمال پر رویی نمیخریدن میرفتن😬😬😬 شغل آزاد خیلی حرص آدمو درمیاره 

باید صبر ایوب داشته باشی 

یه پیج هست تو اینستا بزن تولیدی فرید لانگ نخ پنبه واقعا سوپر پنبه ست میده ۱۴۸ 

راحت میتونی ۲۵۰ بفروشی 

شغل غیرآزاد خیلی تو سرت میزننمرسی:)

اره شغل دولتی هم سخته 

ولی از نظر اینکه نیاز نیست نگران فروش یا جنس آوردن باشی و سر ماه حقوق ثابت خودتو داری خوبه 

بعد آزاد یه ماه هست یه ماه نیست اما اونا همیشه درآمد دارن 

چقدر هم مزایا دارن