2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بچمو بردم دکتر 😭

146 بازدید | 6 پست

بچمو دکتر متخصص بزرگسال مغز و اعصاب بردم بنظرتون دکتر متخصص اطفال مغز و اعصاب هم ببرم ایشون تجویزش لوبل 100 یکم تو نوارش تشنج بوده ولی گفت خیلی کمه چیکار کنم فقط بچم چند روز بود چشمک چشمک میکرد ولی انگار تشنج بوده اعصابم خرد انقدر گریه کردم چشام باز نمیشه این خیلی مراجعه کننده داره خیلی میان نوبت دهیش هر دوماه باید بری ولی متخصص بزرگسال هست بچم 2 سال و نیمه میگم ببرم یه دکتر مغز و اعصاب کودکان هم ببینه کو چی میشه شوهرمم میکه این خیلی سابقه کار داره تو شهرمون جای دیگه نبریم همین دارو رو از فردا شروع کنیم من میگم ببریم تهران یه دکتر دیگه میشناسم خوبه میگن شوهرم میگه نه همین خوبه این همه مراجعه داره ازش راضین و تشنجش هم گفت کمه باید یه مدت دارو بخوره اگر خوب بشه نوارش قطع میکنه نمیدونم لوبل رو فاز فردا شرچع کنم یا ببرمش پیش یه دکتر دیگه موندم 

به نظرم از فردا دارو رو شروع کن. تعلل نکن. میگی دکتر خوبیه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم از فردا دارو رو شروع کن. تعلل نکن. میگی دکتر خوبیه

اره بهترین شهرمونه همه قبولش دارن خیلی هم شلوغه اما برای اطفال نیست بزرگساله .... ولی بچه هم میارن پیشش با اینک دکتر های دیگه هم هستن اما اینو همه تعریف میکنن بازم موندم بدم دارو یا نه 

بهتره دوسه تا دکتر‌ببینه خب. واسه تشخیص قطعی

یعنی میگی دارو ندم؟ چون نوار مغزش یکم اختلال نشون داده میگی یه دکتر مغز و اعصاب هم هست برای اطفال اونم ببینه یا نه ؟ 

اره بهترین شهرمونه همه قبولش دارن خیلی هم شلوغه اما برای اطفال نیست بزرگساله .... ولی بچه هم میارن پ ...

ببین تشنج چیزی نیست که شما دست دست کنی. سریع تصمیم بگیر. به نظر من دارو رو شروع کن چون تشنج روی مغز بچه تاثیر میزاره. اگه خواستی پیش دکترای دیگه هم ببر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.