2821
2789
عنوان

بی بی چک

132 بازدید | 14 پست

سلام خانوما امروز بی بی چک زدم بعد که خط منفیش پرنگ شد تو نور گرفتم دیدم قسمت مثبتش یه هاله هست.

رو نور صفحه گوشی هم که میذارم پیداست.

همشون رو نور پیداست یا این اینجوره؟امکانش هست مثبت باشه؟

💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای کاش از منم ازمایش اشتباه شده باشه و باردار باشم با دیدن این هاله خیییییلی خوشحال شدم کاش ناامید ...

عزیزم بی بی چک من تازه ۱۱ روز بعد پریود خطش کاملا قرمز شد که دوباره رفتم بتا شده بود ۱۲۵۹

هوا خواه توام جآنا و میدانم که میدانی 

مال منم اولش یه هاله ی خیلیییییی کمرنگ بود و زیر نور میگرفتم میدیدم تازه همسرم زیر نور هم نمیدیدش انقدر کمرنگ بود،همون روز ظهر دوباره گذاشتم پر رنگ تر شد،شما دوباره باید امتحان کنی،اگه پررنگ تر بشه بارداری،من تو همون روز سه تا بیبی چک با مارکهای مختلف رو تست کردم،اگه باردار باشید و آزمایش خون منفی نشون داده به این دلیله که لقاح دیر صورت گرفته و بتاتون به اندازه کافی بالا نرفته ولی وقتی بیبی چک نشون بده دیگه خون هم مثبت میشه چون بتای بارداری اول توی خون بالا میره و بعد توی ادرار قابل دیدنه

و خدایی که در این نزدیکی است.....
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز