2777
2789
عنوان

جدایی وحشتناک 😢😨💔

227 بازدید | 24 پست

یکی که عاشقه و قرار بوده بایه نفر که دوسش داشت ازدواج کنه و کلی رویا باهم داشتن الان باید از هم جدا بشن 

چه راه حلی دارین که با این موضوع کنار بیاد چون دیگه هیچ ذوقی نمونده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اختلاف و بحث بین خانواده خانواده پسره طرز فکرشون مثه ما نیست

اگه همو بخوان خانوادشونو قانع میکنن

من بخاطر کسی که میخوام حاضرم خانوادمو با هر بدبختی راضی کنم

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

اگه همو بخوان خانوادشونو قانع میکننمن بخاطر کسی که میخوام حاضرم خانوادمو با هر بدبختی راضی کنم

اینکه درست اما ازدواج کنم بعدا برام مشکل ساز میشه چون خانوادشون الان با خانواده ما الکی قهر هستن 

و طرز فکرشون قدیمی هست 

عزیزم، جدایی همیشه دردناکه، مخصوصاً وقتی رویاهایی با هم داشتید. مهم‌ترین چیز اینه که به خودت زمان بدی تا حسی که داری رو بپذیری و ازش عبور کنی. سعی کن به خودت یادآوری کنی که این وضعیت موقته و از زمان استفاده کنی برای بهبود خودت. حتماً با افرادی که بهت نزدیکن صحبت کن، چون همدلی و حمایت می‌تونه کمک کنه. اگه احساس کردی که نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه همو بخوان خانوادشونو قانع میکننمن بخاطر کسی که میخوام حاضرم خانوادمو با هر بدبختی راضی کنم

خودمم خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خانواده اونا به خانوادم بی احترامی کردن میگم الان که هیچی نشده اینطوری هستن فردا که ازدواج کنم چی میشه 

اینکه درست اما ازدواج کنم بعدا برام مشکل ساز میشه چون خانوادشون الان با خانواده ما الکی قهر هستن و ط ...

ببین اگه خانواده رو تحت فشار قرار بدین چی؟

طرف مادر پسره به عروسش راضی نبود پسرع بعد عقد خونه گرفت تا عروسی تو خونه خودشون بودن

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

ببین اگه خانواده رو تحت فشار قرار بدین چی؟طرف مادر پسره به عروسش راضی نبود پسرع بعد عقد خونه گرفت تا ...

خونه داره پسره ولی می‌دونی چیه وقتی الان بی احترامی میکنن بعدا شاید بدتر شد 

خودمم نمیدونم چیکار کنم

ببین اگه خانواده رو تحت فشار قرار بدین چی؟طرف مادر پسره به عروسش راضی نبود پسرع بعد عقد خونه گرفت تا ...

خانوادم راضی بودن قبلا الان چون بی احترامی کردن اصلا راضی نیستن به خصوص بابام 

خودمم خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره ولی خانواده اونا به خانوادم بی احترامی کردن میگم الان که هیچی نش ...

پسره اهل بی احترامی به خودت نیست؟

پسر اگه تو رو بخواد خانوادشو دوباره میاره خاستگاری

بهتر بود اونا ی بزرگ عاقل میاوردن که فقط اون حرف بزنه مجلس ختم به خیر بشه