2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم خیلی شوهرشو ب رخ میکشه و تبلیغ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 18 پست

عادت کرده منم یه دوست دارم شوهرش عادیه کلا ولی پز میده منم به تخمدانم هدایت میکنم وال

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عادت کرده منم یه دوست دارم شوهرش عادیه کلا ولی پز میده منم به تخمدانم هدایت میکنم وال

والا چیزیم ندارن 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چیزیم ندارن

دقیقا من اوایل حرص میخوردم شوهرم گفت بابا اگه واقعی بود حالا یه چیزی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
دقیقا من اوایل حرص میخوردم شوهرم گفت بابا اگه واقعی بود حالا یه چیزی

دقیقا ی بار شوهرش گفت من حقوقم فلان قده بعد سریع زد تو حرف شوهرش گفت نهههه اینقدیم‌

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …