2777
2789
عنوان

پدر پرخور

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 44 پست
مامانم خیلی ساده هست خیلی کارت های پول مامانم دستشه چک مامانم و همرو از آن خود میدونه تو تیکه زمین د ...

وایی. چرا هیچ کاری نمیکنید. مادرت فقط فکر اینهیه اسم مرد تو شناسنامه ش باشه کافیهه؟؟ برید کاری کنید که زمینو دونگ به دونگ به نام خودتون بزنه و کم کم کاری کنید نره سرکار 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

مثلا ببین الان سوسیس خورد من و آبجیم بخوایم پیتزا بگیریم خودشو میندازه وسط که برا منم باید بگیرین هر ...

یواشکی بخورید برید اتاق چمش نیفته اونم بخواد 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کبدش ؟ آخه مواد بیشتر نابود میکنه بره دکتر دوا درمون کنه ورزش کنه آره میفهمم

اره میدونم دکتر اوایل برا درد بهش گفته بود بکشه دردش آروم شه الانم معتاد شده دیگه ۱۲ سال میشه 

نمیفهمم گناه ما چی بود این وسط 

کبدش هم از هپاتیت هست

بهش میگیم بیاد بریم دکتر کبد خودش میترسه نمیاد 

یواشکی بخورید برید اتاق چمش نیفته اونم بخواد

قهر میکنه خیلی ناز داره ما هم دلمون واسش میسوزه حقیقت هر وقت اینجوری میشه دلم میسوزه براش چیزی میگیرم ولی وقتی میبینم پول نمیده  با خودم میگم دیگه نمیگیرم ولی باز خر میشم

وایی. چرا هیچ کاری نمیکنید. مادرت فقط فکر اینهیه اسم مرد تو شناسنامه ش باشه کافیهه؟؟ برید کاری کنید ...

تازه دو ماهه مامان بابای بابام مردن 

مامانم میگه زمین و به نام خودم بزنم طلاق بگیرم 

حالا دیگه به خودش مربوطه 

ولی بازم‌من دلم‌نمیاد 

بابام هیچ حقوقی نداره زمینم مامانم به عنوان مهریه بگیره فقط یه خونه میمونه براش هیچی نداره دیگا

تازه دو ماهه مامان بابای بابام مردن مامانم میگه زمین و به نام خودم بزنم طلاق بگیرم حالا دیگه به خودش ...

ببین بهترین کارو مادرت بکنه. باید حدا بشه.. برا بابات دلت میسوزه؟؟ 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اره خب اون هیچکی و نداره خیلی تنها میشه

.. خودش باید خیلی وقت پیش به فکر میبود و اعتیادش رو ترک میکرد. مادرت بزارید جدا بشه. شما اما با پدرتون ارتباط  داشته باشه... خواهر دوست من از، شوهر معتادش جدا شد بچه ها هم با خودش بودن. شوهر سابقش که همچنان معتاده اما گاها با بچه هاش ارتباط ، میگیره 

اره میدونم دکتر اوایل برا درد بهش گفته بود بکشه دردش آروم شه الانم معتاد شده دیگه ۱۲ سال میشه نمیفهم ...

دکتر چه بیسواد بوده آخه واقعن درمانش مواده؟ 

نمی‌تونید ببریدش پیش روانشناس؟ 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

قهر میکنه خیلی ناز داره ما هم دلمون واسش میسوزه حقیقت هر وقت اینجوری میشه دلم میسوزه براش چیزی میگیر ...

منم ناراحت شدم براش طفلی شرایط بدی داره ولی خوردن زیاد برای خودش هم مضره با جیزای دیگه سرگرمش کنید ناراحت نشه کاش خدا فرجی بکنه براش معلومه باباتو دوست داری 

دست بزن نداره؟

میگم حالا که راحلی ندارید واسش خیلی دعا کن خیلی صلوات بفرست دعای فرج بخون تو و خواهرت از در محبت وارد بشید بگید بخاطر شما و آبروی خودش خودشو عوض کنه این تنبلیو بزاره کنار تو خونه باهاش ورزش کنید ببریدش بیرون 

دکتر چه بیسواد بوده آخه واقعن درمانش مواده؟ نمی‌تونید ببریدش پیش روانشناس؟

عصبح هم هست در روز ۲۰ تا قرص میخوره نصفی برا کبد نصفی برا اعصاب شایدم از قرص های اعصابشه انقد میخوره

منم ناراحت شدم براش طفلی شرایط بدی داره ولی خوردن زیاد برای خودش هم مضره با جیزای دیگه سرگرمش کنید ن ...

ایکجوری بگیم ناراحت میشه 

قبلا  خوب بود از وقتی هپاتیت گرفت اینجوری شد ولی دست بزن نداره خداروشکر شایدم چون تا الان پول های مامانم بوده دست بزن نداشته چون آخر فروردین پولارو تموم کرده بود دیگه پول نداشت تریاک بگیره خیلی حالش بد شده بود همش‌ فحش میداد و میخواست عمم و بزنه

باشه عزیزم سعی میکنیم ❤️ 

ایکجوری بگیم ناراحت میشه قبلا خوب بود از وقتی هپاتیت گرفت اینجوری شد ولی دست بزن نداره خداروشکر شای ...

آها ذاتن مهربونه 

کاش‌ با چیزای دیگه درمان کنه 

نه به پول ربطی نداره من هستن دوبرم پول دارن ولی زن و بچرو میزنن خودشونم سالمن قدر باباتو بدون و کمکش کن 

عصبح هم هست در روز ۲۰ تا قرص میخوره نصفی برا کبد نصفی برا اعصاب شایدم از قرص های اعصابشه انقد میخوره

آره قرص اعصاب بشدت اشتها آوره یکی از نزدیکام مصرف میکنه خیلی خیلی میخوره خیلیم چاق شده خیلی براش ناراحتم 😞