2777
2789
عنوان

پدر پرخور

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 44 پست
پدرتون نمیدونم والاولی من از بچه ام خیلی چیزها قایم میکنممثلا تو فریزر پشت مرغ و گوشت ها میذارمیا پش ...

اره‌ماهم‌میزاریم ولی میره نصف شب همه جا و میگرده مربا بستنی برا خودم قایم‌میکنم فردا هیچی ازش نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوش جونش...دلم چرا سوخت براش؟!آدم تو خونه خودش هم نتونه بخوره آخه؟

ای کاش یه پدر سالم داشتم منم خداروشکر میکردم از پرخوری قربون صدقه میرفتم

کسی که معتاد بیکار از صبح تا شب خونه بیکار مریضم هست 

پرخوری هم یه مشکلش 

اصلا ای کاش می‌خورد همه این مشکلاتم داشت ولی یه آدم دلسوز بود و بد دهن و دهن لق نمیبود

اره خیلی چاق شده نمیدونم از پرخوریشه یا کبدشا آب آورده اخلاقش بستگی داره تریاک باشه یا نه

عمویی دایی نمیتونه کمکش کنه ؟ باهاش حرف بزنین ترک کنه بره کمپ از مشاور کمک بگیرین دعا هم خیلی بکن خدا کمکتون کنه 

درک میکنم پدر بد اخلاق سخته

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

اره‌ماهم‌میزاریم ولی میره نصف شب همه جا و میگرده مربا بستنی برا خودم قایم‌میکنم فردا هیچی ازش نمیمون ...

وای تا اونجا ها هم میگرده

دیگه خیلی شکمو

حق داری واقعا سخته

برادرم پرخوره مامانم اذیت میشه

چون میره سراغ هر چی میبینه تموم شده و در نبودش خورده شده

تو هم برو پیتزا سفارش بده جلوش با خواهرت بخور /=

مثلا ببین الان سوسیس خورد من و آبجیم بخوایم پیتزا بگیریم خودشو میندازه وسط که برا منم باید بگیرین هر بار چیزی سفارش میدیم باید براش مرغی چیزی ام بگیریم و پولش هم‌نمیده از پول تو جیبی خودم میدم

یادم افتاد به یه فیلم از ناصر هاشمی... زیادی میخورد بعد متوجه شدن کلیه اضافه میسازه

فیلم هیچ 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

معتاده کار نمیکنه هیچ نق هم‌میزنه مامانم بنده خدام از صبح تا شب کار میکنه

مقصر شمایید که رو دادید.چرا مادرت کار کنه اون بخوره 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

عمویی دایی نمیتونه کمکش کنه ؟ باهاش حرف بزنین ترک کنه بره کمپ از مشاور کمک بگیرین دعا هم خیلی بکن خد ...

به خاطر کبدش میکشه 

فامیل هم نباشن خیلی بهتره تا بدشون

وضع مارو بدتر میکنن

ای کاش یه پدر سالم داشتم منم خداروشکر میکردم از پرخوری قربون صدقه میرفتمکسی که معتاد بیکار از صبح تا ...

پس دلت پره...😔😔😔

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

مقصر شمایید که رو دادید.چرا مادرت کار کنه اون بخوره

مامانم خیلی ساده هست خیلی 

کارت های پول مامانم دستشه چک مامانم و همرو از آن خود میدونه 

تو تیکه زمین داره مامانم پای همون وایستاده که اونم داره ذره ذره میفروشه تریاک بیشتر بگیره

به خاطر کبدش میکشه فامیل هم نباشن خیلی بهتره تا بدشونوضع مارو بدتر میکنن

کبدش ؟ آخه مواد بیشتر نابود میکنه بره دکتر دوا درمون کنه ورزش کنه 

آره میفهمم 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸