بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خیلی چاق شده نمیدونم از پرخوریشه یا کبدشا آب آورده اخلاقش بستگی داره تریاک باشه یا نه
عمویی دایی نمیتونه کمکش کنه ؟ باهاش حرف بزنین ترک کنه بره کمپ از مشاور کمک بگیرین دعا هم خیلی بکن خدا کمکتون کنه
درک میکنم پدر بد اخلاق سخته
اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸
مثلا ببین الان سوسیس خورد من و آبجیم بخوایم پیتزا بگیریم خودشو میندازه وسط که برا منم باید بگیرین هر بار چیزی سفارش میدیم باید براش مرغی چیزی ام بگیریم و پولش همنمیده از پول تو جیبی خودم میدم
یادم افتاد به یه فیلم از ناصر هاشمی... زیادی میخورد بعد متوجه شدن کلیه اضافه میسازه
فیلم هیچ
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
معتاده کار نمیکنه هیچ نق هممیزنه مامانم بنده خدام از صبح تا شب کار میکنه
مقصر شمایید که رو دادید.چرا مادرت کار کنه اون بخوره
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
به خاطر کبدش میکشه فامیل هم نباشن خیلی بهتره تا بدشونوضع مارو بدتر میکنن
کبدش ؟ آخه مواد بیشتر نابود میکنه بره دکتر دوا درمون کنه ورزش کنه
آره میفهمم
اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸