2821
2789
عنوان

اکسم رل زده

282 بازدید | 23 پست

من یه ماه پیش از رو دلتنگی اینو گذاشتم 

ما جدا شدیم و من اینو گذاشتم بیو

از دلگیری روز ها به شب پناه می‌بریم و از دلتنگی شب ها به روز

و حالا بعد یه ماه  اون اینو گذاشت

جاے مهتابــ بـہ تاریکی، شبـــها توبتابــ.))️

همچنان منو سیو داره

من دیونم فکر میکنم منظورش جواب به بیو منه یا رل زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رل زده وگرنه در این حد عاشقانه در حالی که با تو نیست برا کی گذاشته

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

اکس من ازدواج کرد طلاق گرفت🤣🤣🤣

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

به تو برنگشت؟.....وای من و اکسم نمیدونم الان تو رابطه هستیم نیستیم

خداروشکرررررررر نه

چندبار اومد ولی من خیلی بد برخورد کردم چون دروغگو و اشغال بود و مهم تر از همه بی پول

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

گشنه ها

شما برو با ی پسر لاشی ک هم زمان با 3. 4 تا دختره و هر دوماه یبار دوس دختر عوض میکنه و دروغ گو هم هست و پولم نداره ک گشنه نباشی

شما برو با ی پسر لاشی ک هم زمان با 3. 4 تا دختره و هر دوماه یبار دوس دختر عوض میکنه و دروغ گو هم هست ...

دختر من تورو نگفتم پسرهای لاشی بی پول رو گفتم  

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

دختر من تورو نگفتم پسرهای لاشی بی پول رو گفتم

اهان عشقم ببخشید🤣🤣🩷🩷🩷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز